RCS & RDS creste vitezele Digi Mobil in Bucuresti si alte 24 de orase din Romania

Digi Mobile creste viteza internet mobil Bucuresti

  RCS & RDS a anuntat cresterea vitezelor de internet mobil ale Digi Mobil prin intermediul unui comunicat de presa publicat cu doar cateva minute in urma pe propriul website, modificarea aplicandu-se deocamdata pentru Bucuresti si 24 de orase din Romania. Conform RCS & RDS, viteza de navigare pe internet in reteaua Digi Mobil creste la 21.6 Mbps pentru download si 5.8 Mbps pentru upload, cu mult sub ceea ce ofera concurentii din segmentul telefoniei mobile. Constanta si statiunile de pe litoralul romanesc, Iasi, Galati, Braila, Pitesti, Arad, Drobeta Turnu Severin, Bacau si Vaslui vor beneficia de crestere intr-o prima etapa, Bucuresti, Ilfov, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Oradea, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Hunedoara, Ploiesti, Resita, Slatina, Targu Jiu facand parte din cea de-a doua.

  Noile viteze de transfer pentru reteaua Digi Mobil se aplica pentru frecventele de 900 MHz si 2100 MHz, insa doar in ariile de acoperire ale operatorului, deci nu si acolo unde exista roaming national prin Vodafone. Separat cei de la RCS & RDS anunta extinderea zonelor de acoperire pentru frecventele de 900 MHz si 2100 MHz, insa de noile viteze vor beneficia doar cele 25 de orase mentionate anterior. Practic RCS & RDS reuseste acum sa ajunga cu vitezele de transfer la ceea ce restul operatorilor de telefonie mobila aveau disponibil acum 3 – 4 ani de zile, astfel ca pana in 2020 vom avea si 4G in Digi Mobil.

Incepand cu luna martie, RCS & RDS creste vitezele de acces la internet in reteaua Digi Mobil, la 21,6 Mbps pentru descarcare si la 5,8 Mbps pentru incarcare, prin tehnologia 3G, in Bucuresti si in 24 de orase din tara.

Cresterea vitezelor la internet in reteaua Digi Mobil ce permite viteze de descarcare de pana la 21,6 Mbps si de 5,8 Mbps pentru incarcare, va fi disponibila, in prima etapa, in orasele: Constanta si statiunile de pe litoralul romanesc, Iasi, Galati, Braila, Pitesti, Arad, Drobeta Turnu Severin, Bacau si Vaslui.

In a doua etapa, care se va incheia pana la finalul lunii martie, cresterile de viteza vor fi accesibile si in Bucuresti, Ilfov, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Oradea, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Hunedoara, Ploiesti, Resita, Slatina, Targu Jiu.

Noile viteze de transfer de 21,6 Mbps pentru download si 5,8 Mbps pentru upload sunt disponibile prin tehnologia 3G, atat in banda de frecventa de 2100 Mhz, cat si in banda de 900 Mhz, pentru o accesibilitate si o calitate cat mai buna a serviciilor de date mobile, in ariile acoperite de reteaua proprie Digi Mobil.

In acelasi timp, RCS & RDS continua in 2015 investitiile semnificative in extinderea propriei retele mobile in banda de frecventa de 900 Mhz, atat in zonele acoperite in prezent in banda de frecventa de 2100 Mhz, cat si in zone noi.

Digi Mobil le ofera clientilor sai o gama variata de abonamente, cu preturi incepand de la 2 euro/luna (TVA inclusa) pana la 10 euro (TVA inclusa), respectiv 8 euro/luna (TVA inclusa) in cazul portarii numarului de telefon in reteaua Digi Mobil.

Clientii care doresc sa beneficieze de convorbiri nelimitate incluse pot opta pentru abonamentul Optim Nelimitat care include minute nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale fixe, plus internet mobil nelimitat in reteaua Digi, incepand de la4 Euro/luna (TVA inclusa). Toate abonamentele de telefonie mobila includ internet trafic nelimitat de date in reteaua Digi Mobil.