Apple Watch Edition costa intre 11.000 euro si 18.000 euro

Apple Watch Edition rosu

  Apple Watch Edition este versiunea din aur a Apple Watch, compania Apple anuntand in cursul serii trecute ca acest model va avea un pret de pornire de 10.000 de dolari in SUA, insa in Europa pretul este in realitate de 11.000 de euro. Totusi, in acest bani utilizatorii cumpara modelul de 38mm creat, in principal, pentru femei si tineri, modelul de 42mm avand un pret de pornire de nu mai putin de 13.000 de euro. Daca preturile acestea vi se par a fi mari, atunci va spun ca pretul maxim al unui Apple Watch, cu bratara standard, ajunge la 18.000 de euro in Europa, cu mult mai mult decat pretul pentru americani.

  Desi initial s-a spus ca Apple Watch Edition va avea un pret de pornire de aproximativ 5000 de dolari, iata ca in final Apple a ales sa-l vanda la pret dublu in SUA si la un pret mult mai mare in Europa. Ca sa fiu sincer, nu-mi pot imagina deocamdata de ce ar plati cineva 18.000 de euro pentru un Apple Watch Edition cu o catarama standard, asta deoarece alegerea unei bratari metalice adauga inca 500 de euro la pretul final. Cred ca Apple a exagerat serios cu preturile acestor smartwatch-uri de lux si cred ca nimeni nu va sti vreodata exact cate se vor vinde, dar cifra cu siguranta nu va fi mare.

13 COMENTARII

  1. Nu iti imaginezi de ce ar plati cineva 18.000€ ptr. un Apple Watch Edition cu catarama standard ?
    Dar daca avea catarama metalica de care ai mentionat, atunci iti imaginai cine il cumpara la fabulosul pret de 18.000€ ? Sau tot in dilema erai ?

  2. Eu cred ca omenii de la marketing de la Apple
    sunt cu capul . La un simplu search pe net vedem ca la 18.000 de euro sunt marci de ceasuri cu traditii se sute de ani gen Omega , Vacheron Constantin , Braitling etc . Ma apuca groaza cind ma gindesc ce pret va avea masina ce o proiecteaza . Ori Ferrari ori Apple va fi tot una iar editia de lux va fi cit un Bugatti V.

  3. hahaha lol la banii aia imi iau ceva de firma ce nu trebuie sa il tin legat de o priza in fiecare zi, si trebuie sa car si un telefon dupa el ca sa ma bucur deplin. Nu mersi apple, macar cu alea clasice pot sa le bag fara emotii in apa

  4. @zaone … da aveai dreprate cu pretul si da cei de la Apple au luat-o razna rau de cand nu mai e Jobs.
    Singurul lucru la care ma pot gandi in momentul in care vad pretul la versiunea de aur este, oare cate fake-uri originale vor face chinezii dupa reteta:
    – se ia un apple watch sport
    – se desface bucati
    – se construieste o carcasa si catarama din aur
    – se reasambleaza totul in noua carcasa
    – se vinde pe internet la un pret de 3-4000 de dolari
    Asta va fi o reteta “de aur” care va face ca acest apple watch edition sa fie mult mai raspandit decat crezi …

  5. Comentarii de saraci credeti ca suma asta daca pentru voi inseamna salariul pe doi ani poate nu stiti ca banii astia pentru unii sunt pentru eugenii pe o luna