Pebble ironizeaza Apple Watch

Apple Watch ironizat Pebble

  Pebble a ironizat Apple Watch in cadrul conferintei Spring Forward din cursul serii trecute, compania americana alaturandu-se celor de la Sony care nu au ratat ocazia de a ataca noul smartwatch Apple. In cazul Pebble lucrurile au fost mult mai complexe, compania publicand o serie de imagini in care arata ca unele functii ale Apple Watch sunt deja disponibile pe platforma sa. Mai mult decat atat, Pebble a prezentat impermeabilitatea Pebble-urilor sale, iar daca ar fi vorbit inclusiv despre autonomia bateriei, ar fi transat „lupta” de la bun inceput.

  In final avem si o comparatie care vorbeste de la sine, un utilizator prezentand modul in care pot fi cheltuiti 17.000 de dolari cu cap in locul achizitionarii unui Apple Watch Edition. Voi ce parere aveti, este mai bun Pebble Time decat Apple Watch ?

Articolul precedentGame Of Thrones Sezonul 5 trailer prezentat la conferinta Apple (Video)
Articolul următorApple Watch este scump, prea scump
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.