Prima Pagina Apple Watch Apple Watch poate fi folosit sub apa, iata in ce conditii

Apple Watch poate fi folosit sub apa, iata in ce conditii

Apple Watch rezistent la apa

  Aseara v-am spus in ce conditii este Apple Watch rezistent la apa, compania Apple afirmand ca produsul poate fi utilizat in timp ce ne spalam pe maini, cand ploua afara sau cand facem exercitii fizice si transpiram. Apple a mai mentionat si faptul ca Apple Watch este certificat sub standardul IPX7 de impermeabilitate, iar conform acestuia putem utiliza noul smartwatch Apple sub apa. Mai exact, putem folosi Apple Watch la sub apa timp de 30 de minute daca adancimea nu depaseste 1 metru.

IPX7 is the grade at which a phone continues to function and no water gets inside when it is immersed in a tank filled with still tap water to a depth of 1m at room temperature and left at the bottom of the tank for approximately 30 minutes.

  Folosind Apple Watch sub apa la 1 metru adancime timp de 30 de minute ar trebui sa mentina ceasul Apple functional chiar si dupa scoaterea de sub apa, deci anu ar trebui sa va faceti griji. In aceste conditii, utilizarea Apple Watch sub dus nu ar trebui sa fie vreo problema, dar compania Apple a evitat sa mentioneze acest lucru deocamdata. Chiar si asa, din moment ce spune ca Apple Watch este certificat cu standardul IPX7, teoretic ceasul ar trebui sa fie utilizabil chiar si sub dus, daca doriti sa-l folositi acolo.

 • ddd

  Slabi!! La cap asta slabi de altfel si la baterie!! Imi dau seama ca mizeaza extrem de mult pe UI asta care este bestial si pe experienta de utilizare ca in rest..un ceas tre sa fie rez la apa clar.. Dc in cazul bateriei pot trece cu vederea in cazul cu apa cam nu.. Toate ceasurile azi sunt rez la apa.. Bila neagra pt apple aici!!

 • stefan vlad

  ar fi culmea dupa ce ca il dai jos seara sa il pui la incarcat sa il mai dai jos si cand faci dus.

 • florentz

  Auzi 30de minute:)))daca stai 31 de minute cu ala de 10.000€ ce pățești?:))

 • tony

  la utilizari de genu apa lovituri …chestii mai extreme … nu bate un G-shock…. vorba aia doar nu dau drumu la cronometru cand intru cu el in apa de 99cm sa vad cand au trecut 29 min :))

 • Xman

  Cred ca este cel mai slab produs pe care l-au facut pana acum. Sunt detinator de Iphone de foarte multi ani, dar cred ca Samsung este in momentul de fata cu mult inaintea lor. Astia au scos a treia generatie de ceas iar Apple se chinuie sa iasa cu ceva, si nu cu ceva accesibil la pret !!!! Dar asta este concurenta si ma bucur pentru ca putem alege ce ne dorim, nu ca Microsoft !!! Legea concurentei in materie de sistem de operare o fac ei ! Din punctul meu de vedere sunt multe chinezarii pe piata cu mult peste Apple Watch, iar astia incearca sa ia ochii cu bratara x,y,z. Ma mir ca iti dau si ceasul in banii astia. La urmatoarea generatie de ceas vom plati doar cutia iar daca meritam ne vor trimite si ceasul bonus. Ce politica de rahat….. URAT

 • Srb

  Intr-un mediu nocturn unde orice patek philippe devine useless…Apple Watch will shine

 • oancea

  Conform normativului I7-2011, gradul de protectie IPX7, unde prima cifra indica protectia echipamentului impotriva corpurilor straine de la 0-6, unde 6 e etans la praf, iar a doua cifra reprezinta protectia impotriva patrunderii apei de la 0-8, unde 7 reprezinta imersie temporara iar 8 imersie prelungita.
  Deci ar cam fi tebuit sa fie IPX8 ca sa poti inota cu el.
  IPX7 reprezinta utilizarea unui ceas in conditii normale, adica ploaie, spalat pe maini, chiar si un dus.