iOS 8.2 – problemele Safari si rezolvarea lor

Safari iOS iconita

  iOS 8.2 a fost lansat aseara pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el aducand o multitudine de rezolvari pentru diverse probleme existente pentru utilizatorii din lumea intreaga. V-am intrebat astazi despre problemele iOS 8.2, iar printre ele exista una a browserului Safari care pare sa genereze destul de multa nemultumire in randul posesorilor de iDevice-uri din lumea intreaga. Concret, se pare ca Safari refuza sa se deschida in anumite situatii, in timp ce in altele accesarea anumitor pagini web genereaza inchiderea subita a aplicatiei cu imposibilitatea de a o redeschide fara a o inchide compelt din background.

iOS 8.2 si problemele Safari

  Pentru aceasta situatie exista o rezolvare destul de simpla ce implica stergerea tuturor datelor Safari din aplicatia Settings, Configurari, insa ea nu garanteaza faptul ca totul va reveni la normal. Chiar si asa, accesand aplicatia Settings, Configurari, apoi meniul Safari si utilizarea optiunii Degajati istoricul si datele site-urilor, Clear History and Website data, ar trebui sa va ajute. In cazul in care aceasta simpla rezolvare nu are vreun efect pentru voi, din pacate va trebui sa faceti un restore fara a repune un backup sau sa va impacati cu ideea ca va trebui sa folositi alternative precum Google Chrome.

19 COMENTARII

  1. Asta e iphonul!un ios plin de buguri si probleme!unde sant baietii care ridicau an slavi iphonul!luativa fratilor un samsung si treceti pe android si ati rezolvat toate problemele!

  2. Ascultama. Cred ca ai auzit ca IOS este campatibil numai cu telefoanele sau tabletele create de Apple. In schimb Androidul(care este si mai ieftin) i-l poți găsi aproape pe orice telefon inteligent. Si așa pe unele telefoane(nu neaparat Samsung) pot apărea unele “buguri”. Si încă ceva, poate mie nu imi place design-ul Samsung sau nu imi place acea platforma. Nu trebuie sa ne spui tu ce telefoane sa luam ca știm noi mai bine :).

  3. Instalat curat din meniul(iPhone si iPad) aluneca,IMPECABIL.Mai stau pana maine sa vad si autonomia bateriei.Mai am 29%,utilizare 5ore,42 minute,Repaus 1zi,14ore.

  4. @Robert: mai bine invata tu sa folosesti butonul “Replica” si lasa predatul limbii romane pe un blog care se axeaza pe tehnologie.

    Stop being such a fucking hater if you have nothing to say!

  5. Ceau Nelu nu mersi nu dorim android. Am avut Sony Xperia Z dezamagit de update-ul lor, tot timpul HTC si Samsung avea ultima versiune. Am iPhone 6 si sunt foarte multumit. Daca o sa imi cumpar un telefon android o sa fie doar pentru Yify movies si cam atat. Imi place amandoua iOS si android nu judec niciuna. Si eu am instalat iOS 8.2 si merge foarte bine si cand am avut 8.1.3 bateria a murit foarte repede cand am fost pe skype. 20% in vreo 15-20 minute.

  6. Ruleaza fin si pe 6plus, bateria nu vad nici o schimbare.e putin mai rapid si parca nu mai agata asa des.am obs un bug insa:cand am fb deschis si dai drumul la muzica volumul la muzica este mai incet cu toate ca e la max,daca inchid fb din task isi revine.nu stiu de la ce e ori ios ori fb.