Apple Watch este rezistent la apa, iata in ce conditii

Apple Watch rezistent la apa

  Apple Watch este rezistent la apa, stim acest lucru inca de anul trecut, insa compania Apple ofera astazi putin context pentru aceasta informatie extrem de importanta pentru o gama extrem de larga de utilizatori. Conform companiei Apple, Apple Watch este rezistent la apa in masura in care mana transpira in jurul sau, il folosim in timpul ploii cau cand ne spalam pe maini, dar daca incercam sa ne scufundam cu produsul sau, vom avea parte de o surpriza neplacuta. Partea si mai proasta este ca nu veti putea folosi Apple Watch sub dus, astfel ca nu veti afla rapid daca ati primit acel mesaj sau email asteptat de ceva vreme.

Apple Watch is splash and water resistant but not waterproof. You can, for example, wear and use Apple Watch during exercise, in the rain, and while washing your hands, but submerging Apple Watch is not recommended. Apple Watch has a water resistance rating of IPX7 under IEC standard 60529. The leather bands are not water resistant.

  Apple Watch este rezistent la apa cu un rating de IPX7, deci toate informatiile care spuneau ca el va putea fi utilizat inclusiv sub dus se dovedesc a fi inexacte.