Prima Pagina Apple Watch ASUS: doar un nebun ar cumpara Apple Watch din aur

ASUS: doar un nebun ar cumpara Apple Watch din aur

Asus insulta Apple Watch

  Calcand pe urmele celor de la Pebble sau Sony, ASUS a profitat de popularitatea Apple Watch pentru a genera putina atentie spre smartwatch-uri ASUS ZenWatch, care nu are parte de vanzari prea bune din cauza lipsei de interes vis-a-vis de el. In ciuda faptului ca insultele nu cresc vanzarile, ASUS a publicat astazi imaginea de mai sus prin care sustine ca doar un nebun ar cumpara un Apple Watch din aur in detrimentul unui ZenWatch, oferind cateva motive pentru afirmatie. Desigur ca ASUS ataca in principal persoanele cu suficient de multi bani pentru a cumpara un Apple Watch din aur si desigur ca greseste, dar pentru o companie de genul acesta conteaza mai putin acest lucru.

  Adevarul este ca o persoana care are 10.000 de dolari sau 11.000 de euro pentru a cumpara un Apple Watch nu se va uita la un produs neinteresant fabricat de catre o companie chinezeasca. Mai mult decat atat, cei care sunt interesati de Apple Watch nu se vor uita la produsele ASUS doar din simplul fapt ca ofera o experienta inferioara produsului Apple, exact precum in cazul smartphone-urilor.

 • KlaudiNhO

  si cati nebuni or sa fie ….

 • Srb Srb

  Foarte matur

 • Srb Srb

  Foarte matur

 • Dorian

  Nebuni sau nu, nu cred ca ar trebui sa fie clasificați in vreun fel cei care și-l permit. Invidiați? Da! Nebuni? Nu. Își permit, și-l doresc, au posibilitatea de a-l lua? Bravo lor. Mi se pare penibil ca toată lumea sa ii facă nebuni pe cei care vor un Apple Watch de aur. Pana la urma e decizia fiecăruia.

 • daddy

  Off topic… Am un ip6 cu garantie pana in octombrie 27. Mi-au aparut niste pete pe ecran sus si nu dispar la luminozitate. Am fost cu el la Vox in mall Timisoara si imi cer factura. Problema este ca l-am luat sigilat de la cineva care aducea din elvetia telefoanele… Din cate stiu in baza imeiului si a verificariilor in servere daca nu este dat furat si cu icloud, beneficiez de garantie ? Sau ??? @zaone te rog un raspuns, Multumesc

 • Bogdan

  Au dreptate dar un nebun se va gasi sa dea bani pe el… yo ma gandeam sami iau Apple Wath stell dar cand am vazut pretu mam razgandit sami iau un sport edition … de data asta Apple a facuto lata cu preturile

 • cipa

  is curios cat o sa fie asigurarea pt el….

 • Adioff

  Asa este Dorian , ce sa faca cu banii ? Sa ii tina in banca , mai bine sa se bucure de ei . Asa ofera firmelor de lux posibilitatea de a exista , a produce obiecte si bijuterii frumoase , exclusiviste . Cum am mai spus , toti copii vor avea Apple watch … Dar din aur , nu !

 • gigi

  Dorian, pe lume sunt trei lucruri absurde : surubelnita de aur, smartchwatch de aur si unghiera de aur. Iar pe cei care detin asa ceva, normalii ii cred nebuni iar nebunii ii cred normali.
  Nu confunda un smartwatch cu un ceas!