Nokia HERE pentru iPhone a fost lansata in App Store (Video)

Nokia HERE pentru iPhone a fost in sfarsit lansata in App Store pentru terminalele iPhone, aplicatia fiind promisa de catre compania finlandeza cu multe saptamani de zile in urma, insa iata ca acum oricine o poate descarca fara probleme. In clipul video de mai sus aveti facuta o prezentare publicata de catre Nokia la jumatatea lunii februarie, ea prezentand o partedintre functiile pe care le ofera Nokia HERE pentru posesorii de terminale iPhone. Desi deocamdata nu o puteti descarca din App Store Romania, sau din altele din cauza problemelor serviciilor Apple, aplicatia urmeaza sa fie distribuita in urmatoarele ore in App Store-urile de pe intregul glob.

WHEN YOU HAVE A DATA CONNECTION, HERE’S “HYBRID ENGINE” COMBINES SAVED MAPS WITH ONLINE INFORMATION — SUCH AS LIVE TRAFFIC (IN 40+ COUNTRIES), REAL-TIME PUBLIC TRANSIT (25 CITIES), AND PHOTOS AND REVIEWS FOR THE PLACES SHOWN ON THE MAP… COLLECTIONS LET YOU SAVE PLACES AHEAD OF TIME. YOU CAN CREATE AND VIEW COLLECTIONS ON ANY HERE APP — IOS, ANDROID, WINDOWS, ETC. — OR ON THE WEB AT HERE.COM.

  Una dintre principalele functii ale Nokia HERE este optiunea de a salva local hartile pentru a le putea utiliza cand nu avem o conexiune de internet, Apple Maps neavand aceasta optiune, desi Google Maps o ofera. Nokia HERE este bazat pe serviciul de cartografiere al companiei Nokia, insa cei care au testat aplicatia sustin ca ea poate fi un competitor destul de serios pentru Apple Maps sau Google Maps. Separat de salvarea hartilor, Nokia HERE ofera directii de navigatie pietonala, pentru transport in comun in 950 de orase, directionare turn-by-turn si ghidare vocala cu rostirea denumirilor strazilor.

  Nokia HERE este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in App Store, insa va trebui sa aveti rabdare pana cand serviciile Apple vor reveni la functionare normala.

Nokia HERE iPhone

Nokia HERE iPhone 1

Nokia HERE iPhone 2