Prima Pagina aplicatii Nokia HERE pentru iPhone a fost lansata in App Store (Video)

Nokia HERE pentru iPhone a fost lansata in App Store (Video)

Nokia HERE pentru iPhone a fost in sfarsit lansata in App Store pentru terminalele iPhone, aplicatia fiind promisa de catre compania finlandeza cu multe saptamani de zile in urma, insa iata ca acum oricine o poate descarca fara probleme. In clipul video de mai sus aveti facuta o prezentare publicata de catre Nokia la jumatatea lunii februarie, ea prezentand o partedintre functiile pe care le ofera Nokia HERE pentru posesorii de terminale iPhone. Desi deocamdata nu o puteti descarca din App Store Romania, sau din altele din cauza problemelor serviciilor Apple, aplicatia urmeaza sa fie distribuita in urmatoarele ore in App Store-urile de pe intregul glob.

WHEN YOU HAVE A DATA CONNECTION, HERE’S “HYBRID ENGINE” COMBINES SAVED MAPS WITH ONLINE INFORMATION — SUCH AS LIVE TRAFFIC (IN 40+ COUNTRIES), REAL-TIME PUBLIC TRANSIT (25 CITIES), AND PHOTOS AND REVIEWS FOR THE PLACES SHOWN ON THE MAP… COLLECTIONS LET YOU SAVE PLACES AHEAD OF TIME. YOU CAN CREATE AND VIEW COLLECTIONS ON ANY HERE APP — IOS, ANDROID, WINDOWS, ETC. — OR ON THE WEB AT HERE.COM.

  Una dintre principalele functii ale Nokia HERE este optiunea de a salva local hartile pentru a le putea utiliza cand nu avem o conexiune de internet, Apple Maps neavand aceasta optiune, desi Google Maps o ofera. Nokia HERE este bazat pe serviciul de cartografiere al companiei Nokia, insa cei care au testat aplicatia sustin ca ea poate fi un competitor destul de serios pentru Apple Maps sau Google Maps. Separat de salvarea hartilor, Nokia HERE ofera directii de navigatie pietonala, pentru transport in comun in 950 de orase, directionare turn-by-turn si ghidare vocala cu rostirea denumirilor strazilor.

  Nokia HERE este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in App Store, insa va trebui sa aveti rabdare pana cand serviciile Apple vor reveni la functionare normala.

Nokia HERE iPhone

Nokia HERE iPhone 1

Nokia HERE iPhone 2

 • apple01tm

  De cand astept…

 • Bogdan

  Insa va trebui….? Nu e complet articolul?!

 • KlaudiNhO

  PAi si unde e …. ca nici pe america

 • apple01tm

  Nu cred ca este pe bune

 • alex.ciocana

  unde este ca nu apare in appstore:-(

 • App Store are probleme de functionare in momentul de fata.

 • sorin

  Pare interesanta , urmeaza sa l testez

 • MrUnivers

  Nu ai ce sa testezi pt ca nu exista

 • amfetamin

  Ba e,tocmai l-am descărcat,ceea ce e ciudat e însă mărimea hărților,la Navigon Full Europe e 2.5 gb,iar la Here asta e 9 gb!

 • mihai

  In care appstore a fost lansat ?

 • V.P

  Puteti descarca aplicatia linistiti din App Store

 • tranzistorul

  Poate ca ai observat si următorul aspect: harta Ro in Navigon 28MB , harta Ro in Nokia Here este de 260MB ,cu enorm de multe detalii.Daca mergi in Europa pe drumurile principale Navigon își face treaba cu brio. Daca te duci in turism atunci N. Here este de neinlocuit.Am făcut turul tarilor din Balcani cu doua sisteme Gps : Navigon pe care am dat bani si Nokia Here ,incorporat in Nokia 625 de pe telefonul soției.După Bulgaria si Albania am ajuns rapid la o concluzie: Nokia e f. detaliat in raport cu Navigon.Surpriza am avut-o in Kosovo: Navigon mi-a zis ca nu e tara UE si ca nu are harta disponibila.Nokia Here avea totul in regula, mu-a părut rău de banii dați pe Navigon.
  Ma ocup de multi ani cu gps-uri, am testat Igo,Garmin,Nokia Here,TomTom…am ajuns la o concluzia clara după multa experiență cu ele…Nokia Here e nesperat de bun si e free,are f. multe detalii la harta si se pretează f. bine in vacante si turism.Navigon este deasupra lui N. Here doar la un singur capitol : asistentul de banda activ , care e f. bun in orașele străine mari pe care nu le cunoști.

 • gigel

  Am descarcat-o dar nu are voce in limba romană.la voi cine este?