Nokia HERE Maps va fi lansat pe iOS, iata cand (Video)

3

  Nokia HERE Maps este unul dintre cele mai populare servicii de navigatie GPS disponibile pentru smartphone-uri si tablete disponibile pe cateva platforme de pe glob, iar compania finlandeza a confirmat relansarea versiunii pentru iOS. Retrasa acum mai bine de un an de zile din App Store, aplicatia va fi relansata la inceputul anului viitor, dar intr-o versiune complet refacuta pentru a permite utilizatorilor sa aiba parte de o experienta de utilizare imbunatatita.

Following the positive reviews of HERE for Android, a lot of people have expressed their interest in an iOS version of our app. We really appreciate this interest and demand. Our iOS app development team is working hard on this and we plan to officially launch HERE for iOS in early 2015.

  Nokia HERE Maps este disponibila in versiune beta pentru platforma Android de cateva luni de zile si in baza interesului foarte mare pentru o versiune dedicata iPhone si iPad, compania finlandeza a decis sa dezvolte o aplicatie pentru platforma iOS. Nokia sustine ca echipa sa de dezvoltatori lucreaza din greu la producerea Nokia HERE Maps pentru terminalele noastre mobile, asa ca ramane sa vedem cat de repede poate ajunge ea in App Store pentru instalare.

  Decizia de a retrage Nokia HERE Maps din App Store a avut la baza incompatibilitatea aplicatiei cu iOS 7, refuzul celor de la Nokia de a isi face aplicatia compatibila cu noua versiune a sistemului de operare a dus in final la retragerea sa completa, dar din 2015 o vom avea din nou.