Apple Watch poate fi inchiriat inainte de cumparare

Apple watch inchiriat

  Daca sunteti interesati de Apple Watch, dar nu sunteti siguri daca el merita sau nu banii pe care ii cere compania Apple, ei bine o companie americana numita Lumoid va permite sa il inchiriati inainte de achizitie. Platind doar 45 de dolari pe saptamana aveti ocazia de a testa noul ceas Apple inainte de a vizita un magazin pentru a-l cumpara impreuna cu un accesoriu dedicat. Compania Lumoid inchiriaza deja o multitudine de alte wearable-uri pentru fitness la diverse preturi, astfel ca Apple Watch va fi doar unul dintre produsele care vor fi disponibile in oferta sa.

The interest has been beyond our wildest expectations. We’ve shipped thousands of units for people to test out and are seeing a very high conversion rate between trial and purchase. People like the idea of being able to test drive wearables, because they have so many options, and then deciding which one to buy.

  Desi nu va inchiria Apple Watch Edition, compania sustine ca va avea atat Apple Watch Sport, cat si modelul din otel inoxidabil, acesta din urma urmand a costa 55 de dolari pe saptamana pentru inchiriere. Din preturile de inchiriere, 25 si respectiv 30 de dolari vor acoperi costul de cumparare al produselor, in timp ce restul vor fi dedicati sustinerii companiei. Conform reprezentantilor acestia, cererea pentru Apple Watch-uri este foarte mare, ea creand o lista de asteptare pentru cei interesati sa inchirieze produsele incepand din data de 24 aprilie.

  Serviciul este disponibil numai in SUA in momentul de fata si se pare ca nu va fi extins prea curand in alte tari de pe glob, dar ideea in sine este cat se poate de interesanta.