Iata cladirea in care ar fi dezvoltata masina Apple

apple sediu

  Stim de ceva vreme ca Apple dezvolta o masina si stim ca ea are cateva sute de angajati angrejati in acest proiect, insa apana acum nu am stiut si unde anume lucreaza acesti angajati, deoarece ei nu ar fi prezenti in sediul din Cupertino. Facand o investigatie in ultima perioada, o publicatie americana prezinta cladirea in care ar lucra cel putin o parte din echipa care dezvolta masina Apple, iar in imaginea de mai sus o puteti vedea, ea fiind plasata in Sunnyvale, California.

  Apple ar fi inregistrat o companie subsidiara numita SixtyEight Research si prin ea ar fi inchiriat cladirea din imaginea de mai sus pentru a tine planurile sale secrete, in respectiva locatie fiind prezente o multitudine de birouri ale companiei Apple. Desi nu a fost facuta o legatura directa intre Apple si aceasta copanie, prezenta sa in mijlocul unui cumul de birouri Apple si faptul ca in ea a fost construit un garaj indica faptul ca acolo ar lucra oamenii ce dezvolta masina Apple in cadrul proiectului Titan.

The results of this extensive investigation led to Sunnyvale, Calif., and the home of a mysterious market research firm dubbed SixtyEight. Nestled amongst a number of verifiable Apple-run offices, it is believed that this location is a key component of the “Titan” project… It is unclear if this secondary campus is ground zero for “Titan.” Apple does indeed have a large presence at the location, and that numerous automotive-related renovations, including an “auto work area” and a “repair garage,” have been constructed on the premises.

  Compania respectiva a inchiriat multiple cladiri in respectiva locatie fara a lista vreun chirias pentru ele, iar multiple permise pentru efectuarea de lucrari dedicate modificarii masinilor au fost inregistrate acolo. Completand toate aceste informatii este faptul ca oficial compania care a inchiriat spatiul si-a mutat receptia intr-o cladire inchiriata in totalitate de catre compania Apple, deci legatura dintre ele este cat se poate de clara.

  Tim Cook a refuzat recent sa le confirme actionarilor Apple ca Tesla va fi achizitionata de catre compania pe care o produce, astfel ca proiectul Titan ar putea fi derulat fara achizitionarea vreunul fabricant de automobile.

1 COMENTARIU