MacBook Pro 2015 – prezentare detaliata (Video)

  MacBook Pro 2015 a fost lansat de catre Apple la inceputul acestei saptamani si vorbim despre o actualizare binevenita pentru linia de Mac-uri echipate cu ecran Retina, acestea avand acum noi procesoare Intel Broadwell, dar si tehnologia Force Touch. Separat de aceste schimbari interne compania Apple nu a implementat alte modificari pentru produsele sale, design-ul ramanand neschimbati, iar portul USB-C deocamdata nu a fost implementat.

  In clipul video de mai sus aveti o prezentare detaliata a noului produs, care include si un unboxing, desi acesta nu mai este intrutotul necesar in ziua de astazi, iar separat avem si cateva teste de performanta pentru a vedea ce imbunatatiri aduce produsul pe acest plan. Ca sa fiu sincer, cele mai impresionante sunt testele pentru mediul de stocare PCI-E flash, acesta avand viteze de scriere de pana la 1433 MB/s, in timp ce vitezele de citire ajung la 1289 MB/s, deci practic puteti transfera un fisier Bluray dintr-o partitie in alta in mai putin de un minut.

  Preturile MacBook Pro 2015 au ramas neschimbate in ciuda schimbarilor oferite de catre compania Apple, ele incepand de la valoarea de 1499 euro in Europa si ajungand pana la valoarea de 1999 euro, dar aici vorbim despre modelele de baza.abc

2 COMENTARII