iOS 8.1.3 downgrade inca este posibil!

iOS 8.2 downgrade iOS 8.1.3

  iOS 8.2 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple si, ca de obicei, nu toata lumea a fost multumita de catre actualizarea ce ne-a fost pusa la dispozitie de catre cei din Cupertino. Pastrand strategia ultimelor luni, compania Apple a permis in continuare instalarea unei versiuni vechi a sistemului de operare iOS 8, astfel ca iOS 8.1.3 poate fi in continuare instalat.

  Apple inca semneaza SHSH-uri pentru instalarea iOS 8.1.3 in toate terminalele compatibile, astfel ca daca nu sunteti multumiti de iOS 8.2, inca puteti reveni la vechea versiune a sistemului de operare fara probleme. Instalarea o puteti face direct prin iTunes, iar un tutorial de downgrade iOS 8.2 la iOS 8.1.3 v-am prezentat saptamana trecuta, el fiind in continuare cat se poate de valabil pentru utilizare.

  Din pacate, exista sanse foarte mari ca astazi sau cel tarziu maine compania Apple sa blocheze posibilitatea de a mai face downgrade la iOS 8.1.3, asa ca daca doriti sa instalati aceasta versiune a iOS, ar fi bine sa o faceti cat mai aveti ocazia. In aceeasi masura, va recomand sa folositi TinyUmbrella pentru a salva SHSH pentru iOS 8.1.3 cat inca aveti ocazia doarece in viitor le veti putea folosi pentru a reinstala aceasta versiune a sistemului de operare.

16 COMENTARII

  1. Salut. Eu am instalat iOS 8.2 făcând upgrade de la iOS 8.1.2. Exista cumva posibilitatea sa fac downgrade la 8.1.2 (nu la 8.1.3), având un vedere ca nu am avut niciodată instalat iOS 8.1.3?

  2. Dacă înțeleg eu bine, vrei sa faci restore pe 8.1.2 nu? Atunci nici nu trebuie sa te complici, cel mai ușor e sa dai restore din setările telefonului Setări -> General -> Resetare -> Resetare conținut si setări si gata (asta doar in cazul in care nu ai Jailbreak!)

  3. Din pacate la mine nu mai merge sa ii fac downgrade la iphone 5s. Scrie ca iphone-ul nu a putut fi restaurat, deoarece fisierul de firmware nu este compatibil.

  4. Da, ai dreptate, am descarcat firmware-ul pentru gsm avand scris codul A 1457 pe spatele telefonului si imi dadea eroare, am descarcat cmda si a mers. Ciudat oricum. Am verificat imei-ul si este acelasi si in telefon si pe carcasa.

  5. Sa fie gresit pe pagina officiala?
    iPhone 5S
    A1453 (CDMA model)
    A1457 (GSM model)
    A1526 (GSM model China)
    A1530
    A1533 (GSM and CDMA model)