iOS 8.1.3 downgrade inca este posibil!

iOS 8.2 downgrade iOS 8.1.3

  iOS 8.2 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple si, ca de obicei, nu toata lumea a fost multumita de catre actualizarea ce ne-a fost pusa la dispozitie de catre cei din Cupertino. Pastrand strategia ultimelor luni, compania Apple a permis in continuare instalarea unei versiuni vechi a sistemului de operare iOS 8, astfel ca iOS 8.1.3 poate fi in continuare instalat.

  Apple inca semneaza SHSH-uri pentru instalarea iOS 8.1.3 in toate terminalele compatibile, astfel ca daca nu sunteti multumiti de iOS 8.2, inca puteti reveni la vechea versiune a sistemului de operare fara probleme. Instalarea o puteti face direct prin iTunes, iar un tutorial de downgrade iOS 8.2 la iOS 8.1.3 v-am prezentat saptamana trecuta, el fiind in continuare cat se poate de valabil pentru utilizare.

  Din pacate, exista sanse foarte mari ca astazi sau cel tarziu maine compania Apple sa blocheze posibilitatea de a mai face downgrade la iOS 8.1.3, asa ca daca doriti sa instalati aceasta versiune a iOS, ar fi bine sa o faceti cat mai aveti ocazia. In aceeasi masura, va recomand sa folositi TinyUmbrella pentru a salva SHSH pentru iOS 8.1.3 cat inca aveti ocazia doarece in viitor le veti putea folosi pentru a reinstala aceasta versiune a sistemului de operare.