Apple pregateste lansarea unui serviciu de streaming TV

Apple televizor abonament
De cateva luni de zile se zvoneste ca Apple s-ar afla in negocieri cu diversi producatori de continut in vederea incheierii unor acorduri pentru difuzarea online a unor posturi TV pentru Apple TV si se pare ca aceste negocieri ar fi avut un rezultat pozitiv. Conform unei importante publicatii americane, compania Apple se pregateste sa lanseze un serviciu de streaming TV pentru posesorii de Apple TV-uri, acesta urmand a le aduce 25 de canale pe care le vor putea vizualiza folosind o conexiune de internet.

  Lansarea noului serviciu de streaming TV ar fi programata pentru luna septembrie a acestui an, Apple urmand a il prezenta oficial in cadrul WWDC 2015, ce va avea loc in iunie, iar primele estimari plaseaza pretul lunar la valori cuprinse intre 30 de dolari si 40 de dolari. Fiind dedicat exclusiv americanilor, serviciul le va oferi posesorilor de Apple TV-uri optiunea de a vizualiza un set limitat de canale TV la un pret destul de mare, dar cei care nu au un abonament TV cu siguranta vor fi multumiti.

The technology giant is in talks with programmers to offer a slimmed-down bundle of TV networks this fall, according to people familiar with the matter. The service would have about 25 channels, anchored by broadcasters such as ABC, CBS and Fox, and would be available on Apple devices such as the Apple TV, they said.

  In ciuda eforturilor sale, Apple nu a reusit sa convinga unele mari trusturi TV, precum cel al NBC, sa isi dea acordul pentru lansarea noului serviciu de streaming, insa pana in luna septembrie foarte multe se vor schimba.