Facebook Messenger permite transferurile de bani catre prieteni (Video)

  Facebook Messenger are incepand din aceasta seara o noua functie disponibila pentru utilizatori, compania Facebook oferindu-ne posibilitatea de a trimite bani catre prieteni direct din aplicatie. Dua cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, aplicatia Facebook Messenger va afisa pentru anumiti utilizatori un semn ce reprezinta dolarul, apasarea sa deschizand un meniu care permite trimiterea de bani catre orice prieten din lista Facebook in doar cateva secunde.

  Pentru ca acest buton sa fie vizibil, utilizatorii trebuie sa aiba o carte de credit asociata propriului cont, din ea fiind preluati banii care sunt mai apoi trimisi catre persoana aleasa de catre utilizator, totul funcitonand in momentul de fata numai in SUA si nu in alte zone de pe glob. Partea si mai interesanta este ca Facebook lanseaza noul serviciu de trimitere de bani fara a percepe comisioane pentru utilizatori in momentul efectuarii unei tranzactii, astfel ca toti banii trimisi vor ajunge in suma selectata, fara costuri suplimentare pentru expeditor.

Today we’re adding a new feature in Messenger that gives people a more convenient and secure way to send or receive money between friends. This feature will be rolling out over the coming months in the US. It’s easy and free. The money you send is transferred right away. It may take one to three business days to make the money available to you depending on your bank, just as it does with other deposits.

  Desi cei de la Facebook lanseaza serviciul gratuit pentru utilizatorii retelei sale de socializare, asta nu inseamna ca el va ramane asa pentru totdeauna deoarece americanii vor fi nevoiti sa perceapa la un moment dat comisioane pentru tranzactii.

 Facebook Messenger trimitere bani