Apple ar fi dispusa sa ofere date private despre utilizatori pentru serviciul de streaming TV

Apple TV 4

  Dimineata v-am spus ca Apple pregateste lansarea unui serviciu de streaming TV special pentru Apple TV, compania fiind in discutii avansate cu producatori de continut TV si nu numai in vederea incheierii de acorduri privind optiunea de a le transmite posturile prin internet. Apple s-a chinuit timp de cativa ani de zile sa realizeze acest serviciu de streaming TV, iar in 2015 se pare ca o va face prin incalcarea unor principii enuntate foarte des de catre Tim Cook in ultimele luni.

  Conform unor publicatii americane, se pare ca Apple ar fi dispusa sa le ofere producatorilor de continut TV date despre utilizatorii care le urmaresc continutul prin Apple TV,ce emisiuni vizioneaza acestia si cat de des o fac. Informatiile contrazic tot ceea ce sustine Tim Cook de mai bine de un an de zile, el fiind un puternic protector al protejarii datelor personale ale utilizatorilor, insa se pare ca pentru a incheia acest parteneriat el ar fi dispus sa renunte la unele principii.

By dangling the “data carrot,” Apple is offering something that traditional cable companies, Amazon and Netflix have refused to hand over to programmers. The tech giant is playing unusually nice in an attempt to catch up to rivals such as Sony and Dish’s SlingTV, which are fast building similar slimmed-down channel packages without a cable TV subscription.

  Desi compania Apple cauta de foarte multa vreme sa lanseze un serviciu de streaming TV pentru Apple TV, avand in vedere pozitia sa privind datele personale ale utilizatorilor, informatiile aparute astazi par a sugera faptul ca zvonul nu ar avea vreun fundament real. Totusi, presupunand ca toate aceste informatii ar fi intr-adevar adevarate, compania Apple ar putea prezenta serviciul de streaming TV in cadrul WWDC 2015, din iunie, si l-ar putea lansa abia in luna septembrie a acestui an, dar numai in SUA.