iCloud Mail genereaza probleme majore la trimiterea sau primirea de mesaje prin Gmail

iCloud Mail probleme Gmail

  iCloud Mail are din nou probleme la mai putin de o saptamana de zile distanta de indisponibilitatea de 12 ore a tuturor serviciilor Apple, insa in acest caz nu vorbim despre imposibilitatea de a utiliza complet serviciul. Mai exact, in acest caz se pare ca serverele iCloud Mail refuza sa trimita sau sa primeasca in anumite cazuri email-uri inspre/dinspre Gmail, uneori acestea ajungand cu intarziere la utilizatori, alteori ele afisand eroarea : 451 4.5.3 Too many rejections; try again later. .

  Fie ca aveti o adresa de email @icloud.com sau @me.com, problema va poate afecta indiferent de situatie, insa daca deocamdata nu ati intalnit-o, atunci e foarte probabil sa nu o intalniti. Avand in vedere ca vorbim despre o problema care afecteaza un numar foarte mare de utilizatori, inginerii companiei Apple lucreaza de cateva zile la rezolvarea problemelor, dar deocamdata nimeni nu stie cand va reveni totul la normal.

They are very aware of the issue and working on fixing it. They said that everyone who is having this issue should call and report this. They’ll ask you for some info that will help them. They [sic] tech said specifically that the more people that call, the easier it will be to get a fix.

  Desi vorbim despre o problema recenta a interconectarii dintre iCloud si Gmail, trebuie sa recunosc faptul ca in repetate randuri am sesizat ca serverele iCloud trimit greu email-urile catre Gmail sau chiar Yahoo!. Din pacate cei de la Apple n-au reusit sa creeze un sistem foarte eficient de trimitere a email-urilor, intarzierea in multe cazuri find chiar si de cateva minute, ea fiind totusi mai mica decat in cazul trimitereii de email-uri intre Yahoo! si Gmail.