Michael Fassbender apare in noi in rolul lui Steve Jobs

Michael Fassbender Steve Jobs

  Michael Fassbender este actorul ales de catre compania Universal pentru a-l interpreta pe fostul CEO Apple Steve Jobs intr-un film biografic realizat in momentul de fata in baza biografiei autorizate scrise de catre Walter Isaacson. Cu doar cateva saptamani in urma am vazut o serie de imagini in care Fassbender si Seth Rogen apareau costumati in rolurile co-fondatorilor Apple, Steve Jobs si Steve Wozniak, iar astazi il vedem doar pe primul dintre ei in doua imagini inregistrate in SUA.

  In prima imagine il vedem pe Fassbender imbracat precum Steve Jobs, in viziunea producatorilor, in timpul filmarilor ce se desfasurau in fata casei operei din San Francisco, in timp ce a doua ne arata un poster pentru compania NeXT. Imaginea prezinta logo-ul fostei companii NeXT si un citat al lui Steve Jobs, astfel ca au aparut speculatii ce indica faptul ca filmul ar urma sa prezinte inclusiv dezvaluirea unui nou produs NeXT in perioada in care Steve Jobs era CEO-ul companiei.

  In ciuda faptului ca actorii alesi pentru film sunt cat se poate de cunoscuti si talentati pentru a putea interpreta rolurile co-fondatorilor Apple, din pacate primele imagini ne dau de inteles ca nu vom vedea o reprezentare chiar atat de reala a celor doi.

Michael Fassbender Steve Jobs 1

1 COMENTARIU