iPhone 6S – cum va arata ?

cum va arata iPhone 6S

  Cum va arata iPhone 6S este una dintre marile intrebari ale multor oameni cu privire la iPhone-ul pe care il va lansa compania Apple in cursul acestui an si astazi voi incerca sa va lamuresc in legatura cu ceea ce veti primi din toamna. Da, nu este un secret faptul ca iPhone 6S va fi lansat in luna septembrie de catre Apple si asta pentru ca in ultimii ani am avut parte de lansari in aceeasi perioada, Apple dorind sa aiba un sfarsit de an cu recorduri de vanzari.

  Avand in vedere ca anul trecut Apple a schimbat complet design-ul iPhone 6, este cat se poate de clar ca anul acesta va pastra in proportie de 90% design-ul actual in iPhone 6S, modificari minore putand fi facute pentru dispozitiv. In aceasta idee, ma astept ca Apple sa nu modifice altceva in afara structurii interne a terminalelor pentru a face carcasele mai solide si mai rezistente la indoire, deci nu va asteptati la modificari estetice din partea Apple pentru ca nu le veti primi.

Cum va arata iPhone 6S ?

  Compania Apple nu a modificat decat o singura data design-ul iPhone-urilor de la un model la altul si acest lucru s-a intamplat dupa lansarea iPhone 2G, in restul anilor americanii pastrand design-ul unui iPhone timp de 2 ani de zile consecutiv. In cazul iPhone 6S acest lucru nu se va schimba deoarece Apple nu va investi sume serioase de bani in a schimba un design anual deoarece nu isi poate recupera investitiile in masura in care doreste.

  In aceasta idee, iPhone 6S va arata exact precum iPhone 6, in timp ce iPhone 6S Plus va arata exact precum iPhone 6 Plus, deci daca nu va place design-ul actual al produselor ar fi bine sa va orientati spre alte terminale sau sa va multumiti cu el. Acestea fiind spuse, voi ce schimbari de design ati dori sa faca Apple pentru iPhone 7 in 2016?

10 COMENTARII

  1. Probabil daca odata cu iphone 6s vor face force touch pentru iphone 7 chiar nu mai vad de ce ar mai pastra home button si sa nu fie fatada un mare display touch cu pastrarea butoanelor laterale

  2. Ca design aș încerca să fac atunci când sună în loc de led-ul (bliț) de la cameră să se aprindă “mărul de pe spate” ceva în genul mac-ului.