iPhone 6S – cel mai bine pastrat secret!

iPhone 6S cel mai bine pastrat secret - iDevice.roiPhone 6S va fi prezentat in toamna de catre compania Apple si stiu ca foarte multi dintre voi asteapta cu nerabdare sa vada ce are Jony Ive pregatit pentru noi, insa v-am spus deja care vor fi in mare noutatile iPhone 6S. In ciuda acestui lucru, iPhone 6S pare sa fie cel mai bine pastrat secret al Apple din ultima vreme si asta deoarece desi ne aflam in luna mai, inca nu am vazut vreo componenta a produsului sau vreo carcasa modificata pentru el, desi cu siguranta este testat inclusiv in lumea reala de catre angajati si parteneri.

In anii trecuti diverse imagini cu noile iPhone-uri sau componentele lor apareau inca de prin lunile februarie pe internet, insa anul acesta am avut parte doar despre informatii privitoare la hardware si software, imaginile lipsind cu desavarsire. Este foarte clar faptul ca iPhone 6S va avea design-ul iPhone 6, insa Apple pregateste o schimbare majora pentru structura interna a carcasei iPhone pentru a impiedica indoirea, precum la actualele modele.

Ce noutati aduce iPhone 6S ?

Separat am auzit ca iPhone 6S va avea Force Touch implementat si ca va veni cu o camera mai buna, diverse informatii sugerand inclusiv faptul ca flash LED-ul ar putea avea o forma modificata, insa nu am vazut vreo dovada pentru afirmatii. Ca sa fiu sincer, lipsa de imagini cu componentele iPhone 6S este surprinzatoare si denota faptul ca Apple a intarit securitatea in fabricile partenerilor sai, deoarece alte motive pentru inexistenta lor nu exista.

Interesul pentru vizualizarea acestor imagini este foarte mare si cu siguranta exista suficient de multe persoane dornice sa vada in prealabil ce noutati va aduce iPhone 6S, insa in lipsa unor imagini interesante cu componentele ramane doar cu presupuneri. E greu de spus acum daca in saptamanile sau lunile urmatoare vom vedea imagini sau clipuri video cu noile componente ale iPhone 6S, insa mai devreme sau mai tarziu ele vor aparea.

Conform zvonurilor aparute pana acum pe internet noutatile iPhone 6S se vor rezuma la :

Ce parere aveti despre ceea ce ne va aduce iPhone 6S ?