Prima Pagina iOS 8.3 iOS 8.3 beta 3 – descarcare si instalare fara UDID

iOS 8.3 beta 3 – descarcare si instalare fara UDID

iOS 8.3 beta 3 descarcare instalare

  iOS 8.3 beta 3 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii, dar si pentru utilizatorii invitati sa participe la un program de testare beta pentru noua versiune a sistemului de operare. Avand in vedere ca Apple testeaza public iOS 8.3, se pare ca instalarea sistemului de operare s-ar putea face inclusiv fara a avea UDID-ul vostru inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS.

  Desigur ca nu va pot confirma 100% sigur ca aceasta metoda functioneaza, asa ca nu va recomand sa o urmati decat daca sunteti 100% siguri ca in cazul pierderii datelor din terminale nu veti simti lipsa lor pe termen scurt sau lung. Desigur ca va recomand sa faceti si un backup pentru toate datele folosind iCloud si iTunes, dar daca reusiti sa instalati iOS 8.3 beta 3 in terminale, nu faceti backup deoarece el nu va putea fi utilizat in vechile versiuni ale sistemului de operare.

Descarcare si instalare iOS 8.3 beta 3

  Urmand pasii de mai jos ar trebui sa puteti instala iOS 8.3 beta 3 fara probleme, dar desigur ca nimeni nu va garanteaza acest lucru, asa ca ii urmati pe propria raspundere :

 1. Descărcați iOS 8.3 beta 3 de aici.
 2. Conectati-vă iDevice-ul la calculator și deschideți cea mai recentă versiune a iTunes.
 3. Faceți un backup folosind-o, sau folosind sistemul iCloud.
 4. Ținând apăsată tasta Shift, sau tasta Option în OS X, apăsați butonul Update/Check for Updates al iTunes apoi selectați ipsw-ul iOS 8.3 beta 3 descărcat anterior.

  Dupa urmarea pasilor terminalul ar trebui sa instaleze cea mai recenta versiune a sistemului de operare in dispozitivele voastre, asa ca ar fi bine sa asteptati linistiti pana cand procedura este finalizata. Dupa instalare ar trebui sa puteti face activarea terminalelor fara probleme, insa desigur ca daca aveti un dispozitiv blocat cu Activation Lock sau daca el este codat pe o retea straina, nu veti putea face activarea prin aceasta metoda fara parola Apple ID-ului utilizat la blocare sau fara cartela aferenta.

 • Patrascu Mihail

  La mine functioneaza de 2 zile, se misca super 8.3 beta 3 pe iPhone 4S. Nu am UDID inregistrat si am folosit tot metoda Shift+Update si a mers impecabil.

 • Leo MC

  Confirm că iOS beta 3 poate fi instalat; am descărcat însă fișierul ipsw din altă parte deci nu mă pronunț asupra linkului de aici însă, dacă el duce la imaginea bună, metoda e bună.

  Edit: am văzut, ca recomandare, să se evite restartarea telefonului.

 • Claudiu Ksn

  Adica sa ii dai doar update curat nu ?
  Nu mai intai reset si dupa update …
  zic… 😀

 • Leo MC

  Adică, după ce instalezi versiunea beta, nu e recomandat să închizi și să pornești telefonul.

 • gabi

  Eu l-am instalat așa de când a apărut si funcționează perfect. Pana acum sunt mulțumit de el. Bateria tine o zi lejer cu usage de minim 7 ore. Am iPhone 6.

 • Bogdan

  Confirm instalarea Ios 8.3 Beta 3 fara UDID si sincer pe iPhone 6 Plus se misca mai bine si in geekbench 3 in iOS 8.2 are un rezultat de 2919 iar in 8.3 Beta 3 2920 😀

 • Fc Valiza EPO Poarta Alba

  Merge si pe 5s fara probleme. A aparut si 2G-ul.

 • Luci

  Eu am descărcat de o săptămana de pe atfdl si a mers fără probleme…restart la tel i dai când vrei …nu văd care e problema

 • Claudiu ksn

  L-am instalat si eu si ruleaza impecabil … Are in geekbench 3 un scor mai bun cu 80 pe fiecare core … Doar ca … Daca la celelalte versiuni (8.1.3,8.2) mi s-a adaugat memorie (0,2-0,6 gb ) la 8.3 mi s-a luat 0,1 gb ! 🙂 dar in rest e ok ! Foarte ok!!!

 • Claudiu Ksn

  Scuze … am citit eu gresit …
  Pai daca in Edit ai scris sa se evite restartare acum spui ca recomanzi ?
  L-am instalat si merge impecabil … are in geekbench 3 (la 8.2 – 1331 si la 8.3 b 3 – 1411 la single core )
  Mersi oricum !

 • Claudiu Ksn

  Scuze … am citit eu gresit …
  Pai daca in Edit ai scris sa se evite restartare acum spui ca recomanzi ?
  L-am instalat si merge impecabil … are in geekbench 3 (la 8.2 – 1331 si la 8.3 b 3 – 1411 la single core )
  Mersi oricum !

 • Leo MC

  Am corectat, mulțumesc pentru sesizare.

 • Catalin

  O problema cu ios 8.2 . De ce imi cere din 5 in 5 min parola de la contul icloud , are cineva idee , s a mai intamplat la cineva ? (5s)

 • Guest

  Se misca mai bine decat pe 8.2, se merita sa fac update ? Am tot 4S. Cand apare varianta oficiala de 8.3 o sa o pot face in mod normal din meniul Software Updates ? Si inca ceva, ai facut backup inainte sa bagi ipsw-ul din iTunes sau merge si fara ?

 • Leo MC

  E bine de știut, mulțumim.

 • iphonica

  iPhone 6 plus. Funcționează fără probleme

 • Vali

  Are cineva idee de ce nu mai merge descarcat ipsw-ul de pe ATFDL ? Selectez modelul telefonului, dau click pe link si nu se intampla nimic. E posibil sa il fi scos ?

 • Vio

  Alt link?…ATFDL nu mai merge

 • Vali

  Am reusit si eu sa il instalez fara niciun fel de problema pe un 4S, pare ca se misca mai bine la prima vedere in limita procesorului telefonului.

  Edit: Bateria se consuma mult prea repede, l-am scos de la incarcat la 94%, am derulat putin cateva aplicatii si am vorbit 10 minute la el si a ajuns la 78%. 3% a pierdut in cateva minute in stand by. Mai are cineva problema asta ? Se poate face downgrade la nevoie la iOS 8.2 ?

 • Pingback: O problema MAJORA a Safari redirectioneaza automat utilizatorii in App Store in timpul accesarii de website-uri | iDevice.ro()