iOS 8.2 jailbreak – cand va fi lansat ?

iOS 8.2 jailbreak

  iOS 8.2 jailbreak este asteptat de foarte multe persoane care au instalat noua versiune a sistemului de operare pentru a beneficia de tot ceea ce aduce ea, dar au ramas fara jailbreak si si-ar dori sa poata beneficia in continuare de tot ceea ce ofera el. Pentru ele am o veste foarte buna, deoarece iOS 8.2 jailbreak nu este foarte departe de lansare, hackerii chinezi ai echipei TaiG organizand la sfarsitul acestei luni o conferinta in China la care vor participa cei mai proeminenti hackeri dezvoltatori de solutii de jailbreak.

  Comex, p0sixninja, pimskeks, Chronic si cei care au conceput solutia de iOS 8 jailbreak numita TaiG vor discuta in conferinta din 27 martie despre exploatarea sistemului de operare iOS folosind vulnerabilitatile neacoperite de catre compania Apple. Desi oficial nimic nu a fost confirmat, se speculeaza ca hackerii ar pregati lansarea unei solutii de jailbreak iOS 8.2 pentru utilizatori, iar daca ea va veni, atunci va permite exploatarea tuturor terminalelor care ruleaza aceasta versiune a sistemului de operare fara prea mult efort.

Lansare iOS 8.2 jailbreak pentru iPhone si iPad

  Diverse companii chienze platesc sume serioase de bani pentru dezvoltarea de solutii de jailbreak, iar organizarea unei conferinte de acest gen are la baza o motivatie importanta, mai exact prezentarea unui software ce permite exploatarea sistemului de operare iOS. Avand in vedere ca iOS 8.2 este cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch, atunci putem trage usor concluzia ca o solutie de jailbreak este pregatita pentru utilizatorii din lumea intreaga, in special pentru chinezi.

  Desi compania Apple pregateste iOS 8.3 pentru lansare in urmatoarele luni, chinezilor nu le pasa chiar atat de mult de exploit-urile pe care le folosesc si sunt inchise de catre Apple, ei parand sa descopere in mod constant vulnerabilitati noi. Acestea fiind spuse, pe 27 martie urmeaza sa aflam informatii importante in legatura cu o noua solutie de jailbreak pentru iDevice-urile noastre, asta daca nu cumva o vom avea disponibila atunci.

5 COMENTARII

  1. O problema cu ios 8.2 . De ce imi cere din 5 in 5 min parola de la contul icloud , are cineva idee , s a mai intamplat la cineva ? (5s)