Prima Pagina iOS 8.2 iOS 8.2 jailbreak

iOS 8.2 jailbreak

iOS 8.2 jailbreak TaiG

  iOS 8.2 va fi lansat cel mai probabil saptamana viitoare dupa conferinta de prezentare a Apple Watch, insa astazi incep sa apara speculatii cu privire la lansarea unei solutii de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Speculatiile au la baza mesajul publicat de catre hackerii echipei TaiG saptamana trecuta cand au anuntat ca Apple a blocat semnarea de SHSH-uri pentru iOS 8.2 beta 1 si beta 2, impiedicand practic jailbreak-ul. Hackerii nu au dat in vreun fel de inteles ca ar avea alte exploit-uri pentru iOS 8.2 in vederea unui nou jailbreak, insa realitatea este ca ar putea avea, desi nimeni nu stie acest lucru.

  Desi nu exista informatii publice din partea hackerilor cu privire la dezvoltarea unei solutii de iOS 8.2 jailbreak in viitor, unii sustin ca acest lucru ar fi real, insa momentan nu este, desi lucrurile s-ar putea schimba curand. Avand in vedere ca in China exista concurenta mare pentru dezvoltarea de solutii de jailbreak pentru iOS, situatia creata de catre Apple in momentul de fata nu este chair atat de grozava pentru cei de acolo. In aceasta idee, hackerii vor fi in continuare motivati financiar sa dezvolte solutii de jailbreak, astfel ca probabil nu va dura mult pana cand una va fi disponibila.

  Daca ar fi sa ghicesc, as spune ca jailbreak iOS 8.2 va fi lansat in luna martie de catre chinezi, insa deocamdata nu exista informatii de la ei cu privire la aceasta posibila lansare, asa ca nu va bazati pe informatie ca fiind altceva decat o simpla presupunere.

 • andreikyz12

  Parca se lansa saptamana asta

 • alexandru

  Abia astept, fara jailbreak sunt mort.

 • xpender

  @alexandru corect!!

 • alexandru

  😉

 • Ionut

  Bine ca am prins 8.2 beta 2 si sincer nu am avut pana acum niciun crash

 • Cristian

  Zaone, știi de ce mie nu imi apare acel meniu in care dezactivez 3G si pot pune 2g sau 4g la iOS 8.3 beta 2? Am iPhone 5s, operator orange romania 18.2.

 • Gigione1976

  Zaone,am făcut update la 8.1.3 si din păcate nu pot sa obțin soluția de jailbreak,pe când se preconizează anul acesta pentru versiunea mea?

 • Nu stie nimeni deocamdata, dupa cum am spus si in articol.

 • Pingback: Lansare iOS 8.2 jailbreak pentru iPhone si iPad()