Apple pregateste schimbari majore pentru Apple Store-uri inaintea lansarii Apple Watch

apple store schimbari apple watch

  Lansarea Apple Watch este un eveniment extrem de important pentru compania Apple, iar in ideea de a putea prezenta si vinde produsele cat mai bine, americanii pregatesc o serie de schimbari importante pentru Apple Store-uri si modul lor de functionare. Conform unor informatii furnizate de catre angajati ai Apple, incepand din 10 aprilie compania Apple va aloca 15 minute fiecarei persoane interesate sa probeze Apple Watch, 10 statii speciale cu ceasuri urmand a fi amenajate in magazine.

  Indiferent daca persoanele viziteaza Apple Store-ul cu o rezervare pentru proba sau fara, timpul de 15 minute este aplicat pentru toata lumea si probabil nu va fi suficient pentru a-i convinge pe multi ca noul ceas merita cumparat. Apple se asteapta ca un numar mare de angajati sa viziteze Apple Store-urile pentru a testa Apple Watch, astfel ca magazinele vor avea una sau mai multe mese cu cate 10 unitati disponibile pentru probare de catre utilizatori.

  Apple si-a anuntat angajatii ca in noaptea de 9 spre 10 aprilie vor lucra pentru a amenaja locatiile si a invata lucrurile esentiale despre Apple Watch, asa ca daca unii nu vor fi pregatiti sa ofere toate detaliile cu privire la produse, nu trebuie sa fiti uimiti. Pentur a-si eficientiza vanzarile de ceasuri, compania Apple va organiza angajatii in 4 zone, una pentru pentri cei care testeaza Apple Watch Sport si din otel inoxidabil, una cu doua cozi pentru cei stiu ce model vor sa cumpere si cu persoane care nu stiu de accesorii sa aleaga, in timp ce o a treia zona va fi dedicata angajatilor care vor raspunde intrebarilor privind functionalitatea Apple Watch.

  In final va exista o a patra zone cu angajati dedicati persoanelor care sunt interesate sa cumpere Apple Watch Edition, aceste persoane urmand a primi instruire intensa pentru a putea oferi cea mai buna experienta pentru “clientii de lux”. In aceasta zona vor lucra doar angajati vechi care au participat la cursuri speciale de training, ei fiind numiti experti si fiind alesi “pe spranceana” pentru a fi capabili sa interactioneze cat mai eficient cu viitorii clienti.

  In concluzie, Apple pregateste schimbari majore pentru Apple Store-urile sale, asa ca daca se intampla sa va aflati intr-una dintre tarile in care va fi lansat Apple Watch pe 24 aprilie, veti avea parte de o experienta interesanta.