Masina Apple Maps Street View apare in noi imagini

masina apple ios 9 street view

  De cateva saptamani de zile compania Apple a inchiriat o serie de masini pe care le foloseste in diverse zone din SUA pentru a inregistra imagini de inalta rezolutie cu locatiile pe care le viziteaza. Totul face parte dintr-un nou sistem pe care Apple il pregateste pentru iOS 9, compania americana intentionand sa ofere un modul Street View pentru utilizatorii sai. Desi s-a spus ca aceste masini ar fi autonome din cauza camerelor montate pe plafon, in realitate se pare ca ele ar fi utilizate doar pentru inregistrarea de imagini din locatiile vizitate in vederea implementarii lor in modulul Street View.

  Avand in vedere atentia de care au parte masinile in presa de pe intregul glob, astazi avem ocazia de a vedea imagini de inalta rezolutie cu una dintre masinile folosite de catre Apple. Acestea completeaza un clip video aparut in cursul zilei de ieri, acela demonstrand faptul ca masinile nu sunt in realitate autonome, ele avand un sofer care le controleaza. In ciuda faptului ca avema stazi aceste imagini, din pacate nu avem parte si de o privire in interiorul masinii pentru a ne da seama ce fel de aparatura foloseste compania Apple pentru inregistrarea imaginilor.

masina apple ios 9 street view 1

  In clipul video de ieri am vazut totusi ca unul dintre pasagerii masinii folosea o tableta pentru a interactiona cu software-ul folosit pentru capturarea imaginilor. Daca Apple implementeaza intr-adevar un modul Street View pentru iOS 9, atunci aceste masini sunt perfecte pentru a inregistra imaginile, dar din pacate totul se va rezuma doar la imagini preluate din SUA, nu si din alte zone de pe glob.