TinyUmbrella va aduce o noutate extrem de importanta, iata detaliile

TinyUmbrella 8.2.0.41

  TinyUmbrella salveaza SHSH-uri pentru iOS-ul instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, o actualizare pentru program fiind lansata zilele trecute, o alta fiind pregatita pentru perioada imediat urmatoare cu o noutate extrem de importanta pregatita de catre dezvoltatorii  sai pentru noi. Mai exact, creatorul TinyUmbrella ne anuunta inca de astazi ca in viitoarea versiune a programului pentru Windows si OS X vom avea o optiune care ne va permite sa salvam SHSH-uri pentru iOS direct din terminalele care au chip A7 si A8, deci nu doar din serverele companiei Apple.

  Mai exact, vom putea salva SHSH-uri pentru versiunile de iOS instalate in iPhone 5S, iPad Air, iPad Mini 2, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 si iPad Mini 3, asa ca daca aveti o versiune mai veche decat cea oferita de catre Apple, veti putea reveni la ea in viitor. Functia este extrem de importanta deoarece ea nu era disponibila pana acum si ne va permite sa facem downgrade de la o versiune noua a iOS la oricare alta mai veche ce a fost instalata in terminalele noastre si pentru care am salvat SHSH in momentul in care ea era instalata.

  Deocamdata nu se stie cand anume va fi disponibila aceasta actualizare pentru programul TinyUmbrella, insa ca de obicei, de idnata ce o veti putea instala in calculatoarele voastre va voi anunta.