Cumparatorii Apple Watch din aur vor primi tratament preferential in App Store

Apple Watch Edition tratament special Apple Store

  Apple Watch Edition, sau Apple Watch din aur, a fost creat pentru un set special de clienti ai companiei Apple, cei care au minim 10.000 de dolari sau 11.000 de euro pentru a cheltui pe un asemenea produs, iar ei vor avea parte de tramanet preferential in Apple Store-uri. Daca utilizatorii normali care sunt interesati de Apple Watch vor putea testa produsul timp de doar 15 minute in Apple Store-uri, in cazul Apple Watch Edition perioada de proba va fi dubla, astfel ca persoanele cu suficient de multi bani vor avea 30 de minute pentru a se decide daca vor cheltui o suma obscena de bani pentru un smartwatch.

  Doua dintre magazinele americane ale companiei Apple au confirmat deja tratamentul preferential de care vor avea parte clientii bogati ai companiei Apple, ei urmand a fi ajutati de un grup special de angajati ai companiei americane, ei fiind special pregatiti pentru a interactiona cu ei. Avand in vedere ca vorbim despre o suma mare de bani care ar trebui cheltuita pentru un smartwatch, este normal ca Apple sa le ofere potentialilor clienti tot timpul necesar pentru a proba Apple Watch inainte de a decide daca trebuie sa cumpere produsul sau nu.

  Daca acest tratament preferential va fi oferit potentialilor clienti din SUA, atunci de acelasi lucru vor avea parte si clientii Apple din alte tari de pe glob, iar avant in vedere ca foarte putini vor fi dispusi sa cheltuie atat de multi bani pentru un Apple Watch, probabil limita de 30 de minute nu va fi impusa cu vigoare.