650 de membri ai Parlamentului britanic vor primi tablete iPad Air 2

iPad Air 2 parlament marea britanie

  Produsele Apple sunt apreciate in intreaga lume de catre diverse persoane dintr-o multitudine de medii ale societatii, iar printre ele se afla si parlamentarii britanici, care au decis ca in luna mai vor investi peste 200.000 de lire pentru a cumpara 650 de tablete iPad Air 2 de la Apple. Tabletele vor fi acordate fiecarui membru al Parlamentului britanic pentru a-si putea indeplini o parte dintre responsabilitatile de serciviu chiar si atunci cand nu se afla in fata unui calculator, investitia fiind una mica pentru o institutie atat de importanta, insa ea pune din nou Apple in centrul atentiei.

  Motivandu-si decizia, parlamentarii au afirmat ca aveau nevoie de tablete cu conectivitate 3G/4G care sa fie sigure si sa aiba o autonomie a bateriei cat se poate de buna, dar si un suport software care sa le aduca mereu cele mai bune functii, rezolvari de probleme si blocari ale vulnerabilitatilor. iPad Air 2 pare sa fi fost alegerea potrivita pentru parlamentari si ei sustin ca ea are un pret competitiv cu alte produse de pe piata, insa stim cu totii ca acest lucru nu este adevarat, produsul celor de la Apple fiind mai scump decat alte produse din categoria sa.

Our requirements are for a secure, SIM-enabled tablet with a good life expectancy and capable of supporting future upgrades. “The Apple iPad Air 2 meets these requirements and is competitively priced when compared with similar models.”

  Separat de cele mentionate mai sus, parlamentarii au fost in cea mai mare masura obligati sa ramana in ecosistemul Apple avand in vedere ca o parte din infrastructura conceputa pentru ei este formata din produse Apple, iar schimbarea tuturor sistemelor ar fi costat mult mai mult. Dintre cei 650 de parlamentari care vor primi tablete iPad Air 2, 209 detin deja o tableta iPad, astfel ca 441 dintre ei vor lua pentru prima oara contact cu noul produs al companiei Apple.