Evita update-urile OTA daca faci jailbreak, iata de ce

TinyUmbrella importanta salvare

  Daca in trecut solutiile de jailbreak pentru iOS blocau optiunile de actualizare OTA, over the air, pentru iOS, ultimele programe nu mai contin asemenea masuri de securitate, astfel ca utilizatorii pot beneficia de sistemul actualizare software din aplicatia Configurari, Settings, pentru a instala rapid cea mai recenta versiune a sistemului de operare. Desi procedura este simpla si lipsita de prea multe batai de cap, din pacate creatorul TinyUmbrella ne spune ca ea trebuie evitata intotdeauna daca facem jailbreak si avertismentul sau are cel mai probabil legatura cu posibilitatea de a salva SHSH-uri prin intermediul programului.

  Se pare ca unii dintre utilizatorii care au facut OTA Update, Actualizare Software, pentru iOS nu pot salva SHSH-uri din terminale folosind TinyUmbrella, procedura functionand pentru versiunile ce sunt semnate in momentul de fata de catre compania Apple. In cazul salvarii SHSH-urilor pentru versiunea instalata in terminale, se pare ca TinyUmbrella nu ar putea prelua SHSH-urile din dispozitivele noastre chiar daca am avea jailbreak si AFC2 instalat, deci daca va aflati intr-un asemenea caz si nu puteti salva SHSH, atunci aceasta ar putea fi o explicatie.

  Avand in vedere acest avertisment lansat din nou astazi, nu pot decat sa va recomand sa evitati OTA Update-urile, Actualizarile Software prin aer, daca faceti jailbreak sau intentionati sa faceti jailbreak ori sa folositi TinyUmbrella, procedura impiedicandu-va sa salvati SHSH-urile din terminale pentru utilizare viitoare.

3 COMENTARII