TinyUmbrella si eroarea Apple File Conduit “2” not found”

TinyUmbrella eroare Apple File Conduit “2” not found”

  Eroarea Apple File Conduit “2” not found” este afisata de TinyUmbrella 8.2.0.48 lansata in cursul noptii trecute de catre dezvoltatorul programului, insa numai pentru anumite iPhone sau iPad-uri, mai exact doar cele care au chip A7 sau A8,  nu au facut jailbreak si nu au instalat AFC2 din Cydia. V-am spus dimineata ca pentru a salva SHSH-uri pentru iOS 8.1.2, sau alte versiuni ale iOS 8 pe care le aveti instalate in iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini 2 si iPad Mini 3 este necesar sa aveti jailbreak si extensia AFC2 instalata in dispozitive.

  Daca nu ati facut acest lucru, atunci eroarea Apple File Conduit “2” not found” va fi afisata cand incercati sa salvati SHSH-uri preluate direct din terminalele voastre si rezolvarea pentru ea este extrem de simpla, deschiderea Cydia, cautarea pachetului AFC2ADD, instalarea sa si repornirea terminalului permitand mai apoi salvarea de SHSH. Desigur ca fara jailbreak efectuat in prealabil nu veti putea instala pachetul AFC2 prin intermediul Cydia, asa ca nici macar nu trebuie sa va faceti vreo speranta ca exista alta metoda de a rezolva problema deoarece intreaga procedura de salvare a acestor SHSH-uri direct din terminale necesita jailbreak si acces la fisierele de sistem prin AFC2.

  Daca nu aveti jailbreak in terminale nu veti putea salva SHSH pentru versiunea curenta instalata in terminalele voastre, insa veti putea salva SHSH-uri pentru versiunea de iOS ce este semnata de catre Apple.

Articolul precedentWi-Fi in masina cu Orange si Huawei
Articolul următorMacBook Air 2015 are suport pentru monitoare 4K
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.