Pangu prezinta secretele solutiei de jailbreak iOS 8

taigpangu

  Pangu 8 este prima solutie de jailbreak iOS 8 lansata vreodata pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza aceasta versiune a sistemului de operare, o echipa de hackeri chinezi punand-o la dispozitie utilizatorilor din lumea intreaga. Solutia de jailbreak a functionat pentru o perioada scurta de timp deoarece Apple a actualizat rapid iOS-ul in ideea de a inchide vulnerabilitatile sale si a bloca jailbreak-ul, iar acum noi aflam care sunt secretele ce au stat la baza dezvoltarii acestui software.

  Aici gasiti o serie de slide-uri concepute de catre hackerii echipei Pangu pentru conferinta organizata in china de catre hackerii de la TaiG, ea avandu-i prezenti si pe cativa dintre cei mai proeminenti dezvoltatori de solutii de jailbreak lansate in trecut. Zilele acestea ne putem astepta ca o solutie de jailbreak iOS 8.2 sa fie lansata oficial pentru noi, insa ramane sa vedem cum vor evolua lucrurile si daca hackerii sunt pregatiti sa o lanseze oficial.

Articolul precedentPrimele aplicatii pentru Apple Watch apar in App Store
Articolul următor10 motive din cauza carora au scazut vanzarile iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.