Apple incearca sa castige un proces intentat din cauza unei probleme extrem de enervante a iOS 8

iOS 8 spatiu stocare

  iOS 8 este in mod oficial cea mai problematica versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri lansate de catre compania Apple vreodata, iar la inceputul acestui an un avocat a hotarat sa o actioneze in judecata din cauza unei false reprezentari a realitatii. Mai exact, vorbim despre faptul ca spatiul de stocare disponibil pentru iDevice-urile noastre este mai mic decat cel promovat de catre Apple atunci cand isi vinde terminalele, sistemul de operare si aplicatiile preinstalate reducand numarul de aplicatii sau poze pe care le putem stoca.

  Problema aceasta afecteaza toti producatorii de terminale mobile si nu numai, iar compania Apple incearca acum sa convinga un judecator sa respinga plangerea formulata de catre avocat printr-o intampinare depusa la instanta prin care a fost atacata. Apple sustine ca plangerea nu prezinta dovezi pentru a sustine afirmatiile conform carora compania isi minte in mod voit clientii in legatura cu spatiul de stocare disponibil, insa cred ca orice persoana fara cunostinte tehnice care citeste o reclama in care i se spune ca va cumpara un iPhone 6 cu 16 GB spatiu de stocare, se asteapta sa primeasca asa ceva.

ios 8 spatiu ocupat

  In ceea ce priveste afirmatiile conform carora Apple reduce in mod intentionat spatiul de stocare pentru a vinde abonamente iCloud, compania sustine ca nu exista dovezi clare care sa sustina aceasta acuzatie, ea spunand ca ofera 5 GB de spatiu gratuit pentru utilizatorii sai. Practic Apple incearca sa convinga instanta ca plangerea nu este sustinuta de dovezi concrete cu privire la vinovatia sa, insa realitatea este ca Apple greseste, exact precum restul companiilor, atunci cand prezinta produsele cu un anumit spatiu de stocare disponibil, cand in realitate ele ofera cu totul altceva.