Private Viewing aduce o functie extrem de utila pentru iOS

PrivateViewing

  Private Viewing este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el oferindu-ne posibilitatea de a putea securiza pozele sau mesajele stocate in terminalele noastre in momentul in care le afisa unor persoane. Sunt sigur ca ati aratat poze sau mesaje unor prieteni de-a lungul timpului si acestia au simtit nevoia de a vizualiza alte poze sau mesaje in momentul in care tineau terminalul in mana, iar acest tweak are rolul de a ii impiedica.

  Activarea Private Viewing va genera afisarea unei ferestre speciale pentru afisarea pozelor sau a mesajelor, iar pentru a iesi din aceasta interfata utilizatorul va trebui sa introduca un cod de siguranta, altfel nu va putea vizualiza alte informatii. Tweak-ul are un meniu de optiuni care permite activarea sa pentru anumite functii si generarea unei vibratii in momentul in care o parola gresita este introdusa de catre prietenii nostri, astfel ca veti putea proteja totul oricand.

With Private Viewing this is no longer the case. Private Viewing conveniently places a lock button in the toolbar of both the Photos and Messages application. This button isolates the photo in a new controller and prevents other parties from viewing other photos, and deleting or sharing the current photo. Private Viewing enforces a strict viewing only policy, backed by optional password protection.

  Private Viewing este disponibil pentru descarcare la pretul de 1 dolar din repo-ul BigBoss al Cydia.