Apple iti cumpara terminalul Android, BlackBerry sau Windows Phone oferind reducere pentru iPhone

iPhone android

  Acum cateva saptamani de zile v-am spus ca Apple intentioneaza sa initieze un program de trade-in pentru terminale Android, BlackBerry sau Windows Phone in ideea de a creste vanzarile de iPhone prin atragerea posesorilor acestui tip de terminale, ei avand acum posibilitatea de a aduce un smartphone vechi la compania americana pentru a-l ceda in schimbul unui voucher. Aceste vouchere pot fi utilizate pentru a cumpara terminale iPhone noi cu o eventuala diferenta oferita de client, insa in majoritatea cazurilor probabil acest lucru nu va fi necesar daca trecerea la iPhone se face cu reinnoirea unui abonament de telefonie mobila existent.

  Doar anumite terminale Android, BlackBerry sau Windows Phone pot fi duse la Apple Store-uri pentru programul de trade-in si in schimbul lor vor fi oferite vouchere care pot fi utilizate doar pentru achizitionarea de terminale iPhone 5C, iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, dar niciun alt produs din oferta companiei Apple. In momentul de fata doar Apple Store-urile din SUA, Franta, Marea Britanie si Italia au acest program activ, insa China urmeaza sa faca parte din lista incepand de saptamana viitoare si desigur ca o multitudine de alte tari vor fi integrate in el in viitorul nu foarte indepartat.

  Prin initierea acestui program compania Apple spera sa creasca serios vanzarile de terminale iPhone disponibile in propria oferta si cu siguranta va gasi destui posesori ai terminalelor mentionate anterior pentru a ii convinge sa participe la programul sau.