Iata pentru ce tip de loc de munca te-ar putea angaja Apple, Facebook, Google sau Microsoft

angajati apple

  Apple, Google, Microsoft, Facebook si multe alte mari companii americane sunt mereu aflate in cautarea de oameni talentati care sa lucreze in cadrul sediilor lor la diverse proiecte, iar astazi aflam care sunt cele mai “populare” job-uri in randul persoanelor angajate de catre aceste companii din afara SUA. Viza H-1B este necesara pentru persoanele care sunt angajate din afara SUA de catre diverse companii americane, iar prin analizarea datelor inregistrate in aceste tipuri de vize un website americana a aflat pentru ce tipuri de job-uri fac cele mai multe angajari din straintate cele mai importante companii din SUA.

By examining the most common professions among H-1B applicants for Amazon, Apple, Facebook, Google and Microsoft, five consistent career paths emerged across each company. Software engineers, systems software engineers, financial analysts, computer systems analysts and marketing managers make up a large part of H-1B visa applications.

  Conform analizei facute pentru aceste tipuri de vize, Apple, Amazon, Facebook, Google si Microsoft fac cele mai multe angajari din straintate pentru posturile de : ingineri software, ingineri pentru administrarea sistemelor de calcul, analisti financiare, analisti pentru sisteme de calcul si marketing manageri. Practic vorbim despre aceleasi tipuri de job-uri pentru care fac angajari majoritatea companiilor mari de pe glob, insa in cazul celor 5 vorbim despre o importanta mai mare deoarece numarul angajarilor este mult mai consistent decat in cazul altor companii similare.

1 COMENTARIU