Stealth – transforma-te intr-un asasin iscusit intr-un nou joc pentru iPhone si iPad disponibil la PRET REDUS

Stealth

  Stealth este un joc lansat la mijlocul acestei saptamani in App Store pentru iPhone si iPad, iar prin intermediul sau putem deveni asasini iscusiti pentru a distruge toti inamicii care va sunt pusi in cale. Exact precum intr-un joc din seria HITMAN pentru iOS sau pentru alte platforme, in Stealth va trebui sa va folositi de intuneric si spatiile ascunse pentru a reusi sa va neutralizati inamicii fara a atrage atentia cuiva, altfel nu va veti indeplini obiectivele impuse de catre dezvoltatori.

BE A SHADOW AND NEUTRALIZE YOUR ENEMIES TO SUCCEED IN YOUR QUEST! FINALLY AN EXPERIENCE WORTHY OF THE GREATEST CONSOLE STEALTH GAMES, SPECIALLY FITTED FOR MOBILE!STEALTHILY INFILTRATE A JAIL TO SAVE THE MEMBERS OF YOUR CLAN, SOLVE ENIGMAS AND DISCOVER YOUR ENEMIES’ REAL INTENTIONS IN A HEROIC FANTASY WORLD WITH A CAPTIVATING SCENARIO!

  Stealth ne pune la dispozitie nu mai putin de 6 lumi unice in care vom putea indeplini obiectivele stabilite de catre dezvoltatori, o multitudine de inamici diferiti si arme pe care le putem utiliza pentru a ii ucide. O buna parte dintre obiectele fiecarei lumi permit interactiunea cu ele pentru a ne folosi in misiunile de a ucide tintele impuse, personajul controlat de catre noi imbunatatindu-si abilitatile pe parcursul intregului joc pentru a ne permite sa ucidem mai usor.

  • A stealth game designed for mobile
  • Hide behind any wall or object!
  • Accurate touch commands
  • 6 different environments in a unique Heroic Fantasy world
  • Master different weapons
  • Game Center Achievements
  • Texts in english and french. Other languages will be added later.

  Stealth este disponibil pentru DOWNLOAD in format universal in App Store.