Descopera totul despre noul MacBook cu ajutorul Apple Romania

MacBook 12 inch

  MacBook 12 inch Retina Display, sau noul MacBook, a fost prezentat de catre compania Apple pe data de 9 martie impreuna cu Apple Watch, el urmand a fi pus in vanzare in perioada urmatoare in intreaga lume, Romania facand parte din lista tarilor in care el va fi disponibil. Pentru ca produsul va veni oficial in tara noastra, website Apple dedicat Romaniei a fost actualizat recent cu o multitudine de informatii cu privire la noul MacBook, astfel incat toti cei interesati sa il cumpere sa aiba informatiile oficiale disponibile pentru analiza inclusiv in limba romana.

Noul MacBook sfidează imposibilul: oferă o experiență completă, în cel mai ușor și mai compact notebook Mac de până acum. Fiecare element a fost reimaginat, nu doar pentru a fi mai ușor și mai subțire, dar și mai bun. Rezultatul e mult mai mult decât un nou notebook. Este viitorul notebookurilor.

  V-am prezentat in repetate randuri principalele functii ale noului MacBook, dar si schimbarile pe care el le aduge, principalele noutati fiind : touchpad-ul cu force feedback, grosimea si greutate reduse, cuoarea aurie, tehnologia USB-C prin care sunt inlocuite o multitudine de porturi si Retina Display-ul de 12 inch.