Prima Pagina Apple Microsoft Surface 3 – adevarata iPad killer de care trebuie sa stii!

Microsoft Surface 3 – adevarata iPad killer de care trebuie sa stii!

Microsoft Surface 3

  Microsoft Surface 3 a fost prezentata in cursul acestei zile de catre compania Microsoft la pretul de numai 499 de dolari, identic cu cel al iPad Air 2, noul produs oferind totusi functii superioare celor disponibile pentru tabletele iPad ale companiei Apple. Desi Microsoft Surface Pro 3 lansata anul trecut ofera functionalitatea unui ultrabook cu un ecran de 12 inch si procesoare Intel i3/i5, in cazul Microsoft Surface 3 vorbim despre un Windows 8.1 sustinut de procesoare Intel Atom, hardware-ul si software-ul fiind net superioare celor oferite de catre produsele companiei Apple.

  Microsoft Surface 3 are un ecran de 10.8 inch si cu un pret de 499 dolari in care este inclus un Windows 8.1 cu un Windows 10 planificat pentru viitor, tableta se anunta a fi o competitoare serioasa pentru iPad-urile celor de la Apple, unul greu de ignorat de catre multi. Practic Microsoft Surface 3 este prima tableta cu adevarat utila pentru consumatorii din lumea intreaga si asta deoarece in pretul unei tablete iPad primim un ultrabook capabil sa ruleze aplicatii pentru Windows si sa ofere o experienta net superioara.

Microsoft Surface 3 1

  Daca, e posibil ca Microsoft Surface 3 sa nu fie extraordinar de rapida, insa ideea de a avea un sistem de operare complet intr-o tableta atat de ieftina este grozava si, sincer sa fiu, nu cred ca Apple va mai avea foarte multe argumente pentru a critica produsul Microsoft. N-as vrea sa fac afirmatii hazardate acum si sa spun ca Microsoft Surface 3 ar putea fi tableta perfecta, insa daca primele teste pentru ea vor dovedi faptul ca tot ceea ce a creat Microsoft este atat de grozav pe cat suna, atunci nu prea gasesc motive pentru a mai recomanda achizitionarea iPad.

 • Nick

  Zaone,
  Depinde de om. Ipad-ul nu este notebook killer, este un device care sa complementeze desktopul sau laptopul. Nu este un device sa inlocuiasca laptopul. Este un device pe care sa te joci, sa consumi content multimedia, sa citesti, sa comunici, ocazional mai ai o aplicatie profi.
  In schimb, noul surface este axat ca un all in one, pentru userii care vor sa scape de laptop sau pc. Eu unul nu privesc cu ochi buni acest produs, parca e prea devreme sa le faca pe toate cu succes. Windows-ul nu are aplicatii cu adevarat bune pt touch, si interfata e horrifica pt tablete.

 • alex

  Foarte interesanta aceasta tableta..

 • Gresit, iPad a fost prezentata tot timpul ca un inlocuitoarea ultrabook/laptop/PC-urilor. Apple a intrat in era post-PC acum cativa ani, dar iata ca a aparut ceva mult mai bun.

 • EuGeorge

  Motivul pt care a prins atat de tare nebunia cu tabletele acum cativa ani a fost fix pt acest motiv,toti au crezut ca vor scapa de laptopuri sau de pc-uri,dar au descoperit ca tableta este doar un Ipod mai mare pe care il poti folosii exact cum zice si @disqus_I8VkJ7SXd7:disqus pt ca consuma content multimedia sau pt un joc,un facebook sau navigat pe internet,dar in niciun caz nu inlocuieste calculatorul.
  Lucrurile stau altfel cu acest Surface 3,pt ca atasarea unei tastaturi si a unui mouse si ,faptul ca ruleaza Win8 si poti instala practic orice program pe care il ai pe calculator il face direct laptop.

  Pt Apple ar fi o ft buna oportunitate ca sa concureze cu acest Surface 3,sa faca din acel Ipad Pro fix tot cv genul cu o varianta OS modificata si atunci chiar s-ar putea considera un Ipad Pro. Daca va venii ruland Ios,atunci nu va fi decat un Ipad mai mare si nimic mai mult. Personal,sper ca sa Apple sa vina cu cv special din acel Ipad,astfel incat sa apara concurenta,iar noi utilizatorii sa avem parte de tot ce este mai bun.

 • Ovi06

  Concurenta e din ce in ce mai mare,Apple bate pasul pe loc si la Ipad si la Iphone…tare curios is ce se va intampla…..

 • Iulius

  Nu fac misto este o intrebare foarte serioasa ,la ce folositi laptopurile excluzind pe cei care au un program profesional pe windows care sa fie obligatoriu folosit la servici?Eu de exemplu nu mai folosesc laptopul de foarte mult timp.

 • Srb Srb

  Daca vedem acest produs surface 3 din punct de vedere al unei tablete atunci putem zice din punct de vedere al greutatii si dimensiunilor welcome back to the original iPad si cam atat pt ca restul tot ce face depaseste cu mult ce poate face un iPad.
  Din punct de vedere al unui laptop…cei care au incercat un FULL OS pe un Intel ATOM cu 2 gb RAM, este cam praf, nu este fluid, nu este future proof, nu are screen real estate la 10″ pt un laptop,si dupa ce instalezi windows 10+office nu prea mai ai spatiu de stocare din cei 64 gg deci daca vrei sa il folosesti mai mult ca laptop esti obligat sa dai cei $100 in plus pt dublarea ramului si a spatiului de stocare.

 • Srb Srb

  Deci iPad este gandit pt o anumita categorie si target specific, pe cand surface 3 cumva este prea mare si greu pt o tableta din 2015 care poate face f multe, si prea slab pt a fi un laptop

 • ViorelPredatorul

  Problema ramane legata de dimensiunile reduse ale ecranului. 10 inci sunt prea putini pentru un ecran ergonomic. De aia tabletele de 10 inci nu vor inlocui computerele cu ecrane de 21 inci.

 • Nick

  ce-ai baut? asta are atom..