Microsoft Surface 3 – adevarata iPad killer de care trebuie sa stii!

Microsoft Surface 3

  Microsoft Surface 3 a fost prezentata in cursul acestei zile de catre compania Microsoft la pretul de numai 499 de dolari, identic cu cel al iPad Air 2, noul produs oferind totusi functii superioare celor disponibile pentru tabletele iPad ale companiei Apple. Desi Microsoft Surface Pro 3 lansata anul trecut ofera functionalitatea unui ultrabook cu un ecran de 12 inch si procesoare Intel i3/i5, in cazul Microsoft Surface 3 vorbim despre un Windows 8.1 sustinut de procesoare Intel Atom, hardware-ul si software-ul fiind net superioare celor oferite de catre produsele companiei Apple.

  Microsoft Surface 3 are un ecran de 10.8 inch si cu un pret de 499 dolari in care este inclus un Windows 8.1 cu un Windows 10 planificat pentru viitor, tableta se anunta a fi o competitoare serioasa pentru iPad-urile celor de la Apple, unul greu de ignorat de catre multi. Practic Microsoft Surface 3 este prima tableta cu adevarat utila pentru consumatorii din lumea intreaga si asta deoarece in pretul unei tablete iPad primim un ultrabook capabil sa ruleze aplicatii pentru Windows si sa ofere o experienta net superioara.

Microsoft Surface 3 1

  Daca, e posibil ca Microsoft Surface 3 sa nu fie extraordinar de rapida, insa ideea de a avea un sistem de operare complet intr-o tableta atat de ieftina este grozava si, sincer sa fiu, nu cred ca Apple va mai avea foarte multe argumente pentru a critica produsul Microsoft. N-as vrea sa fac afirmatii hazardate acum si sa spun ca Microsoft Surface 3 ar putea fi tableta perfecta, insa daca primele teste pentru ea vor dovedi faptul ca tot ceea ce a creat Microsoft este atat de grozav pe cat suna, atunci nu prea gasesc motive pentru a mai recomanda achizitionarea iPad.

https://www.youtube.com/watch?v=vPto6XpRq-U