exKeyboard – o noua tastatura terta cu functionalitate complexa pentru iOS 8

exKeyboard

  exKeyboard este un tweak lansat in cursul zilei de ieri in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 8, ea fiind conceputa in ideea de a ne permite sa trecem peste o parte dintre limitarile impuse de catre compania americana in ceea ce priveste utilizarea de tastaturi terte. Mai exact, folosind exKeyboard putem utiliza tastatura terta creata de catre dezvoltator pentru introducerea de coduri de siguranta pentru terminalele noastre indiferent unde ne-am afla, aceasta functionalitate fiind restrictionata de catre compania Apple dintr-un motiv foarte bun.

Requires iOS 8. Remove Apple’s limitation that you aren’t allowed to use 3rd-party keyboard for typing, passcode, password, and lockscreen.

  Mai exact, in cazul tastaturilor terte disponibile prin aplicatii ale App Store, Apple interzice utilizarea lor in aceste conditii deoarece informatiile tastate de catre noi sunt transmise catre dezvoltatori, iar acelasi lucru s-ar putea intampla aici, asa ca va trebui sa aveti grija. exKeyboard este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.