Un iPhone furat il ajuta pe un american sa devina faimos in China (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=lxxIqavLzp4

  Matt Stopera este un american caruia i s-a furat iPhone-ul, iar dupa cum se intampla in foarte multe cazuri, terminalul a ajuns la un chinez care a inceput sa il foloseasca si sa isi faca poze fara a se obosi intai sa stearga contul iCloud din terminalul adevaratului proprietar. Din cauza acestei scapari pozele sale au ajuns in contul iCloud al victimei furtului, el folosindu-se de Buzzfeed pentru a-si face povestea cunoscuta lumii intregi si acest lucru s-a intamplat, ea avand parte de mult mai multa atentie decat si-ar fi imaginat.

  Chinezul a inceput sa isi inregistreze o multitudine de poze langa un portocal, astfel ca dupa ce povestea sa a ajuns in topul celor mai discutate subiecte din Weibo, Twitter-ul Chinei, el a primit porecla de “fratele portocaliu”, el fiind localizat dupa o indelunga cautare a multor utilizatori implicati in poveste. Fiind descoperit, el i-a povestit americanului ca a cumparat terminalul second hand de la cineva care il adusese in tara, iar cei doi s-au imprietenit, ajungand sa discute zilnic pana in momentul in care americanul a decis sa viziteze China si persoana care ii detinea acum iPhone-ul.

frate portocaliu

  In zborul catre China americanul  fost recunoscut de catre unul dintre pasageri in urma popularitatii pe care a castigat-o povestea sa in tara, insa ceea ce il astepta la aeroport era adevarat surpriza, el fiind inconjurat de camere ale televiziunilor locale dupa aterizare. El a participat inclusiv la o conferinta de presa organizata de Weibo si se pare ca a promovat inclusiv cateva brand-uri locale, intreaga poveste parand a fi conceputa special pentru o zi de 1 aprilie, insa ea este complet reala si poate fi vizualizata in intregime aici.

frate portocaliu 1