Prima Pagina iCloud Un iPhone furat il ajuta pe un american sa devina faimos in...

Un iPhone furat il ajuta pe un american sa devina faimos in China (Video)

  Matt Stopera este un american caruia i s-a furat iPhone-ul, iar dupa cum se intampla in foarte multe cazuri, terminalul a ajuns la un chinez care a inceput sa il foloseasca si sa isi faca poze fara a se obosi intai sa stearga contul iCloud din terminalul adevaratului proprietar. Din cauza acestei scapari pozele sale au ajuns in contul iCloud al victimei furtului, el folosindu-se de Buzzfeed pentru a-si face povestea cunoscuta lumii intregi si acest lucru s-a intamplat, ea avand parte de mult mai multa atentie decat si-ar fi imaginat.

  Chinezul a inceput sa isi inregistreze o multitudine de poze langa un portocal, astfel ca dupa ce povestea sa a ajuns in topul celor mai discutate subiecte din Weibo, Twitter-ul Chinei, el a primit porecla de “fratele portocaliu”, el fiind localizat dupa o indelunga cautare a multor utilizatori implicati in poveste. Fiind descoperit, el i-a povestit americanului ca a cumparat terminalul second hand de la cineva care il adusese in tara, iar cei doi s-au imprietenit, ajungand sa discute zilnic pana in momentul in care americanul a decis sa viziteze China si persoana care ii detinea acum iPhone-ul.

frate portocaliu

  In zborul catre China americanul  fost recunoscut de catre unul dintre pasageri in urma popularitatii pe care a castigat-o povestea sa in tara, insa ceea ce il astepta la aeroport era adevarat surpriza, el fiind inconjurat de camere ale televiziunilor locale dupa aterizare. El a participat inclusiv la o conferinta de presa organizata de Weibo si se pare ca a promovat inclusiv cateva brand-uri locale, intreaga poveste parand a fi conceputa special pentru o zi de 1 aprilie, insa ea este complet reala si poate fi vizualizata in intregime aici.

frate portocaliu 1

LIKE
Articolul anteriorSamsung Galaxy S6 vs iPhone 6 – comparatie detaliata (Video)
Urmatorul articolApple a implinit 39 de ani!