iPhone 6 a cucerit cea mai mare tara de pe glob

iPhone 6 coada lansare china

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus se dovedesc a fi un adevarat hit in intreaga lume, dar acest lucru probabil nu mai mira pe cineva, iar cea mai mare tara de pe glob pare sa iubeasca terminalele Apple mai mult decat oricine, dupa cum puteti vedea deja dupa coada din imaginea de mai sus formata in cazul lansarii iPhone 6 in China. Vanzarile de terminale iPhone au crescut intr-un ritm alert in ultimii ani in China, iar in cazul iPhone 6 si iPhone 6 Plus ele au avut parte de o continua evolutie ascendenta in ultimele trei luni, cota de piata a Apple crescand in consecinta in cea mai mare tara de pe glob, ajungand la valoarea de 27.6%.

The latest smartphone sales data from Kantar Worldpanel ComTech for the three months ending in February 2015 shows that Apple’s iOS sales have reached an all-time high in urban China where it captured 27.6% of the smartphone market.

  Daca la sfarsitul anului trecut cota de piata a iOS in China era de 25.4%, iata ca la sfarsitul lunii februarie ea a crescut cu inca 2.2% si asta multumita noului chinezesc care a motivat chinezii sa cumpere mai multe terminale iPhone decat in lunile precedente, vanzarile fiind surprinzator de mari. Tim Cook a afirmat acum cateva luni de zile ca in curand China va depasi SUA in ceea ce priveste vanzarile generate pentru compania Apple, iar cu asa succes in China nu putem decat sa tragem concluzia ca el are perfecta dreptate, rezultatele financiare ale lunilor urmatoare confirmand totul.