Apple Maps Romania are harti actualizate si review-uri pentru hoteluri

Apple Maps Romania harti actualizate review hotel

  Hartile Apple Maps pentru Romania au fost actualizate recent de catre compania Apple cu mult mai multe informatii despre punctele de interes din preajma locatiilor in care ne aflam, marile orase beneficiind cel mai mult de pe urma acestei schimbari implementate de catre compania americana. In orase precum Bucuresti, Iasi, Brasov, Cluj, Timisoara, Constanta, etc, ar trebui sa vedeti mai multe puncte de interes despre localurile importante din preajma noastra, acest lucru ajutandu-ne sa descoperim mult mai usor un business/monument/cladire pe care le cautam.

  Separat de actualizarile privind punctele de interes, Apple Maps afiseaza acum in Romania review-uri pentru hoteluri, moteluri si alte locatii de cazare, acestea fiind afisate prin intermediul retelei Booking.com. Apple afiseaza de ceva vreme in diverse tari informatii privind localurile de cazare, Yelp si TripAdvisor fiind sursele acestor informatii in afara Romaniei, insa pentru tara noastra doar Booking.com are o baza de date suficient de mare pentru a afisa asemenea informatii relevante, astfel ca ele vor fi accesibile prin bubble-ul care listeaza numele locatiei de cazare, accesarea sa transferandu-ne la un meniu secundar cu pozele locatiei, review-urile utilizatorilor, plus un buton de check in.

Apple Maps Romania harti actualizate review restaurante

  Separat de localurile dedicate cazarii, Apple listeaza acum si review-uri pentru restaurante prin intermediul TripAdvisor, astfel ca inainte de a vizita un local de acest gen puteti afla care a fost experienta altor persoane cu el si puteti vedea ce fel de mancare este servita acolo. Exact precum in cazul hotelurilor, Apple Maps ne directioneaza intr-un meniu secundar unde sunt afisate pozele si review-urile, un buton de check in fiind vizibil pentru a ne transfera spre aplicatia TripAdvisor sau App Store in vederea efectuarii unei rezervari direct de pe iPhone.

  Desi toate aceste noutati sunt disponibile in marile orase din Romania, nu se stie cand vor exista listari similare pentru orasele mai mici, insa principalele statiuni turistice din tara si litoralul ar trebui sa aiba suficiente detalii disponibile pentru diversele business-uri.