Samsung indoaie Galaxy S6 si S6 Edge pentru a demonstra cat de rezistente sunt (Video)

  Samsung Galaxy S6 se indoaie si saptamana trecuta am aflat dintr-un test derulat de catre o companie americana ca si Samsung Galaxy S6 Edge se indoaie, dar mai usor decat iPhone 6 Plus, doar HTC ONE M9 fiind mai fragil decat terminalele coreenilor. Pentru ca problema indoirii a inceput sa ajunga in atentia unui numar tot mai mare de oameni, cei de la Samsung au facut un clip video propriu in care prezinta forta necesara pentru a indoi Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, aceasta fiind de aproximativ 36KG.

  Samsung a incercat sa demonstreze faptul ca terminalele sale ar trebui sa reziste indoirii in cazul unei forte normale aplicate asupra lor, dar si ca dispozitivele isi revin la forma initiala dupa indoire, lucru care nu se intampla in cazul terminalelor iPhone care sunt afectate de indoire. Samsung sustine in continuare ca terminalele sale au rezistenta diferita la indoire in functie de partea pe care se aplica presiunea, astfel ca spatele si fata au nevoie de forte diferite aplicate asupra lor pentru a se indoi, ele revenind la forma initiala daca forta nu este prea mare.

Samsung Galaxy S6 indoit

  Desi Samsung sustine ca o forta de 36KG aplicata pe Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge le poate indoi, in cazul iPhone 6 Plus demonstratia a mers pana la aplicarea unei forte de 49.8KG, aceasta fiind limita si pentru cel din urma terminal al Samsung. In ciuda acestui lucru, Samsung sustine ca nimeni nu va aplica manual o forta atat de mare si ca utilizatorii nu ar trebui sa se teama in legatura cu indoirea, dar in acest caz nici macar iPhone 6 Plus nu ar fi in pericol.

  Practic acum Samsung incearca sa reduca numarul criticilor facute pentru terminalele sale care nu sunt mai rezistente decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus la indoire, asa cum au spus coreenii initial, asa ca indiferent ce veti alege, problema va fi aproximativ aceeasi.