Testul indoirii – iPhone 6 Plus umileste Samsung Galaxy S6 Edge si HTC ONE M9 (Video)

  iPhone 6 Plus se indoaie, asta am aflat anul trecut dupa ce o masiva campanie de presa a ridiculzat cateva sute de terminale ale Apple care s-au indoit in timpul utilizarii, problema nefiind una la scara larga, dar raportata de catre persoanele potrivite a ajuns in atentia lumii intregi extrem de repede. Anul acesta bendgate, asa cum a fost numit scandalul anul trecut, continua, dar cu Samsung Galaxy S6 Edge si HTC ONE M9, ele fiind umilite de catre iPhone 6 Plus intr-un test al indoirii carcaselor facut de catre cei care au avut cel mai popular clip video cu un terminal Apple indoit.

  Conform testului facut de catre ei, iPhone 6 Plus se indoaie daca 49.8 KG de forta sunt aplicate asupra sa, dispozitivul ramanand utilizabil chiar daca are carcasa indoita, ecranul sau nefiind afectat de crapaturi. Samsung Galaxy S6 Edge se indoaie cu exact aceeasi forta aplicata asupra sa, diferenta fiind ca ecranul se crapa intr-una dintre partile in care forta este resimtita mai puternic, el fiind utilizabil, dar intr-o masura mult mai redusa. HTC ONE M9 rezista pana la aplicarea a 54.4 KG de forta pe mijlocul sau, insa in acest punct carcasa sa se indoaie, iar butonul de pornire devine inutilizabil, astfel ca terminalul nu mai poate fi folosit de catre utilizatori si trebuie inlocuit complet.

  Acum daca va intrebati ce forta este necesara pentru a rupe un iPhone 6 Plus in doua, ei bine raspunsul este 81.1 KG de forta care trebuie aplicate in mijlocul sau, Samsung Galaxy S6 Edge rezistand la o forta de doar 67.5 KG, diferenta fiind enorma intre cele doua dispozitive, HTC ONE M9 nefiind luat in calcul deoarece devine inutilizabil prin aplicarea unei forte mult mai mici. Concluzia acestui test este ca desi iPhone 6 Plus se indoaie, el este totusi mult mai rezistent decat Samsung Galaxy S6 Edge si HTC ONE M9, iar acum va fi extrem de interesant de vazut cum va motiva Samsung minciuna conform carora Samsung Galaxy S6 si modelul Edge sunt mai rezistent decat iPhone 6 Plus.