Samsung neaga acuzatiile privind plata audientei evenimentului de prezentare a Samsung Galaxy S6

Samsung logo featured

  In cursul zilei de ieri au aparut diverse informatii care sugerau faptul ca Samsung ar fi platit chinezi pentru a participa la evenimentul de prezentare a Samsung Galaxy S6 in tara, informatia fiind preluata de atat de multe publicatii importante incat a generat o reactie oficiala din partea coreenilor. Printr-un comunicat publicat pe blogul oficial al companiei, cei de la Samsung sustin ca toate cele 1100 de persoane prezente la eveniment au fost invitate de catre echipele sale de comunicare, iar informatiile privind platirea unora dintre ele pentru a fi prezente ar fi complet eronate.

The news article contended that part-timers, acting as “fanboys”of Samsung smartphones, participated in the launching event. However, our findings have indicated that under no circumstances has anyone been hired or given money to attend the event. In fact, the more than 1,100 attendees, including consumers and industry officials, have all been formally invited to the Shanghai Culture Square where the event took place.

  Samsung sustine ca publicatia care a raportat initial informatiile si-a retras stirea si ca incearca sa o convinga sa publice o corectie pentru a-si anunta cititorii in legatura cu greseala, deci ramane de vazut ce se va intampla in final, informatiile coreenilor fiind oferite in urma unei investigatii proprii. Informatiile oferite de catre publicatia asiatica faceau referire la persoane care au sustinut ca au fost platite cu sume situate intre 5 dolari si 8 dolari pentru a participa la prezentarea Samsung Galaxy S6 in China, ele afirmand ca ar fi ajuns acolo in urma vizionarii unor reclame pe unele retele de socializare.

  Avand in vedere ca s-a dovedit in instanta faptul ca Samsung a platit oameni sa publice comentarii negative la adresa HTC in trecut, ramane de vazut daca in acest caz lucrurile se vor termina asa sau alte dovezi vor contrazice afirmatiile coreenilor.