Samsung a platit oameni pentru a participa la prezentarea Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 china

  Samsung a organizat un eveniment pentru prezentarea Samsung Galaxy S6 in China, iar pentru conferinta de presa ar fi platit jumatate din audienta pentru a fi prezenta acolo in ideea de a genera impresia ca terminalul este asteptat cu mare interes in tara. Conform informatiilor oferite de catre surse asiatice, Samsung ar fi platit nu mai putin de 500 de persoane, adica jumtate din audienta, pentru a participa la conferinta de presa dedicata prezentarii Samsung Galaxy S6 china in tara, ei trebuind sa dea de inteles ca sunt fani ai coreenilor.

  Conform informatiilor furnizate catre presa, Samsung a platit pana in 8.14 dolari de om pentru o parte dintre persoanele care au participat la conferinta de presa si 3.2 dolari pentru cei care le-au recrutat, diverse reclame fiind rulate inclusiv pe retelele de socializare populare din China. In ciuda dorintei Samsung de a genera impresia de interes pentru Samsung Galaxy S6, multi dintre cei platiti pentru a fi acolo au facut poze folosind terminale iPhone, ei fiind totodata catalogati de catre cei de la Samsung si obligati sa urmareasca pagina Baidu a companiei coreene.

  Avand in vedere ca in urma cu aproape doi ani de zile Samsung a platit studenti sa publice diverse comentarii negative la adresa produselor HTC in forumuri de discutii si website-uri, ceea ce aflam acum nu pare absolut deloc surprinzator pentru multi. Din moment ce Samsung a copiat design-ul iPhone 6 pentru Samsung Galaxy S6, nu este absolut deloc greu de crezut ca diversi chinezi au fost platiti pentru a participa la un eveniment si a arata interes fals pentru Samsung Galaxy S6.

10 COMENTARII

  1. Cateodata am impresia ca Samsugi a platit cativa fomisti si aici la noi in Romanica sa-si verse laturile pe site-urile dedicate concurentei.

  2. Eu zic ca nu trebuie sa ii dan la o parte pe cei de la samsung. Oricum produsele lor acuma sunt produse premium după ce au schimbat carcasa de plastic si sistemul de operare. Eu sincer îmi doresc sa fie o competiție foarte apriga între marii producători, samsung, apple si htc, numai așa o sa avem noi consumatorii parte de inovații cât mai multe la
    Prețuri cât mai bune, așa ca încercați sa nu mai denigrați pe niciunul ci mai degrabă încurajatii !!!

  3. o prostie prezinti aici. asta ce faci tu e concurenta neloiala. grija mare la samsung… nu-i asa fraier pe cat il cred apple-istii

  4. Concurenta neloiala? Dar produc telefoane mobile si nu stiu eu? Sursa stirii e o publicatie asiatica, deci acolo trebuie sa mearga Samsung sa se planga, dar daca in cazul HTC s-a dovedit in instanta ca s-au platit oameni sa scrie tampenii impotriva taiwanezilor…

  5. Da, niste prosti baietii de la Samsung! Pai nu puteau sa-i invite gratis pe fanii sai nebuni viorel & george si sa faca o reducere de cel mult 16,28$ ?