Apple Watch – dock-ul si ambalajele apar in primele imagini

Apple Watch dock

  Apple Watch va fi disponibil pentru precomanda incepand de vineri in 9 tari de pe glob, iar astazi avem ocazia ed a vizualiza ambalajul conceput de catre compania americana pentru produs, el urmand a avea si functionalitatea unui dock pentru incarcare. Apple Watch din otel inoxidabil este prezentat in imaginea de mai sus, cutia sa fiind suficient de mica pentru a nu ocupa foarte mult spatiu pe masa pe care veti dori sa o asezati pentru a o folosi ca si dock de incarcare pentru ceas.

  Pe marginea laterala a ambalajului sau este specificat modelul de Apple Watch pe care utilizatorul il cumpara, astfel ca angajatii magazinelor vor sti ce model sa va aduca la achizitie fara a desface in prealabil cutia. Separat de ambalajul pentru Apple Watch vedem si ambalajul pentru cureaua din piele care poate fi utilizata cu ceasul companiei Apple, ea fiind similara cu cea aparuta intr-o imagine publicata de catre companie cu doar cateva saptamani de zile in urma.

Apple Watch ambalaje

  Exact precum in cazul ambalajului pentru Apple Watch si in cazul celui pentru accesorii vom avea o imagine a accesoriului pe care il cumparam, Apple marcand si modelul de ceas cu care el este compatibil, astfel ca veti sti oricand ceea ce urmeaza sa cumparati. Dupa cum puteti vedea, ambalajele nu sunt extravagante si sunt “in ton” cu tot ceea ce a creat compania Apple pana acum pentru diversele sale produse, astfel ca nu vorbim despre vreo schimbare majora fata de catre cei din Cupertino acum.

2 COMENTARII