Sony investeste o suma serioasa de bani pentru Apple

iPhone 6 camera

  Sony este de cativa ani de zile partenerul Apple care produce senzorii de imagine ce sunt implementat in camerele terminalelor iPhone sau a tabletelor iPad, iar avand in vedere numarul tot mai mare de produse vandute de catre cei din Cupertino, Sony este nevoita sa isi creasca capacitatea de productie. In aceasta idee, compania asiatica va investi nu mai putin de 376 de milioane de dolari pentru a-si extinde liniile de productie dedicate producerii de componente pentru compania Apple, totul pentru a-si asigura in continuare comenzile de miliarde de dolari de la cei din Cupertino.

Sony Corp. plans to boost capacity for chips used in camera sensors, its second such increase announced this year, as it gears up to meet demand for the chips used in devices including Apple Inc.’s iPhone. The company will spend 45 billion yen ($376 million) to expand its Nagasaki and Yamagata TEC facilities in Japan, it said Tuesday in a statement.

  Fabricile din Nagasaki si Yamagata vor beneficia de pe urma investitiilor serioase facute de catre cei de la Sony, totul in baza cresterilor in vanzarile de senzori CMOS si a cresterii implicite a profitului generat din livrarea lor catre companii precum Apple. Cei de la Sony se bazeaza pe diviziile hardware pentru a genera o buna parte din profitul companiei in anii urmatori, astfel ca extinderea capacitatilor de productie este absolut necesara pentru a-si mentine suprematia in randul producatorilor de senzori CMOS.