Apple Watch – decizia luata astazi de catre Apple !

Apple Watch modele

Apple Watch este disponibil pentru precomanda in Apple Store-urile din 9 tari inca din data de 10 aprilie si conform celor mai recente estimari 3 milioane de unitati ar fi fost comandate de catre utilizatori, Apple listand date de livrare de pana la 2 luni pentru anumite modele ale ceasului sau inteligent.

Primele unitati ale Apple Watch au fost precomandate avand ca data de livrare ziua de 24 aprilie, iar avand in vedere ca aceasta se afla la mai putin de 4 zile distanta in momentul de fata, compania Apple a decis astazi sa retraga banii clientilor care i-au comandat produsele si accesoriile dedicate disponibile in Apple Store-uri.

In timp ce Apple retrage sute de milioane de dolari din conturile celor care au precomandat Apple Watch, companiile de curierat contractate de catre aceasta pentru livrarea produselor au inceput sa centralizeze coletele in vederea expedierii catre diversele zone de pe glob in care ele trebuie sa ajunga in data de 24 aprilie si nu numai.

cutie Apple Watch

Daca ati precomandat un Apple Watch si aveati listata luna mai pentru livrare, atunci exista sanse mici ca astazi sa se schimbe statusul livrarii pentru voi, insa pentru multi altii statusul s-a schimbat din Processing Items in Preparing for Shipment, astfel ca unitatile ar trebui sa fie livrate la timp in cazul acestor persoane.

In restul cazurilor exista sanse mici ca Apple sa expedieze in vreun fel livrarea, insa cei care urmeaza sa primeasca produsele vor avea parte de cutii precum cele dina ceste imagini, ele reprezentand produsul in sine, dar si bratarile, curelele sau cataramele pe care compania americana le va livra celor care le-au achizitionat.

cutie Apple Watch 1

Am vazut acum cateva saptamani cum arata ambalajele Apple Watch si cele ale accesoriilor sale, iar astazi ni se confirma modul in care a ales compania Apple sa prezinte produsele, cutiile acestora aratandu-le utilizatorilor exact ceea ce vor vedea dupa deschiderea lor, asa cum se intampla in fiecare caz cu produse ale companiei americane.

Acestea fiind spuse, daca lucrurile decurg conform planului, atunci saptamana aceasta ar trebui sa primiti Apple Watch-ul pe care l-ati precomandat in strainatate.