Facebook Messenger pentru browsere web a fost lansat

Facebook Messenger web

  Expansiunea Facebook aduce incepand de astazi Facebook Messenger pentru browsere web, celebrul sistem de mesagerie text cu peste 500 de milioane de utilizatori activi lunar fiind acum disponibil pentru utilizare chiar din browserele noastre web, fara a mai accesa reteaua de socializare Facebook. Disponibil prin intermediul paginii Messenger.com, noul sistem ne permite sa vorbim cu prietenii din reteaua de socializare Facebook fara a mai deschide efectiv pagina profilului nostru sau a chat-ului, totul in ideea de a ne tine departe de “tentatiile” pe care le presupune accesarea celei mai populare retele de socializare.

  Conform celor de la Facebook, utilizarea Messenger pentru browsere web se va putea face dintr-un tab separat pe care il deschidem si accesam website-ul mentionat anterior, acolo fiind deschisa interfata de chat pe care am accesa-o in mod normal prin Facebook si desigur ca vom avea toata istoria conversatiilor facute cu prietenii nostri. Experienta de utilizare a Messenger pentru browsere web nu va fi diferita fata de cea intalnita in website-ul Facebook, utilizatorii beneficiind de aceleasi functii, iar desigur ca toate mesajele vor fi vizibile inclusiv pe platformele mobile in care suntem conectati la serviciile retelei de socializare.

7 COMENTARII

  1. […] Facebook Messenger pentru iOS a fost actualizat in cursul acestei seri la doar cateva zeci de minute dupa aplicatia Instagram, actualizarea lansata de catre compania Facebook aducand o importanta functie pentru utilizatori. Mai exact, incepand de astazi toti posesorii de iDevice-uri sau terminale Android vor putea efectua apeluri video intre retelele Facebook Messenger si Skype, lucru imposibil de realizat in trecut. […]